Boerderij Yoga

Na 24 jaar op Vlieland te hebben gewoond, en daar IslandYoga Vlieland te zijn gestart, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

banner01.jpg

Boerderijyoga en B&B de Witte Raaf

We hebben de stap gewaagd en het eiland ingeruild voor het platteland. Na een zoektocht naar de ideale boerderij op de ideale plek kwamen we uit in Ravenswoud. Hier hebben een geweldig plekje gevonden, middenin de natuur, waar we op dit moment druk bezig zijn de meer dan 100 jaar oude boerderij te verbouwen tot een yogaboerderij en B&B.

In het voorjaar van 2018 verwachten we de yogaruimte in de boerderij klaar te hebben, en vlak daarna de eerste gasten in het B&B, te kunnen ontvangen. In de zomer van 2018 hopen we de mini-natuurcamping, verscholen achter de vijver en tussen de bomen in het eerste gedeelte van de grote tuin, te openen.

We heten je van harte welkom op onze website, die we de komende periode steeds meer uit zullen breiden, al naar gelang de yogaboerderij, het B&B en straks ook de mini-natuurcamping verder worden voltooid. Dank voor je interesse en voel je welkom om de boerderij alvast met een kijkje te vereren!

banner02.jpg

Wekelijkse Yoga al wel gestart!

Op dit moment is de boerderij en ook de yogaruimte nog volop in aanbouw. Omdat ik daardoor nog niet over een eigen yogaruimte beschik gaat, mag ik gebruik maken van het Dorpshuis in Ravenswoud. Iedere donderdagmiddag kun je er van 16.30 uur tot 17.30 uur een combinatieles HathaYoga/ Back Mitra Yoga bij wonen.

Ik heet je van harte welkom om mee te doen! Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over de wekelijkse les.

SupYogaSafari-tochten

In de zomer van 2017 kun je elke zondagochtend deelnemen aan een spectaculaire en verrassend mooie SupYogaSafariTocht.

Een ware belevenis! Kom uit je comfot-zone en verras jezelf met dit mooie cadeau. Klik op het fotootje hieronder voor meer informatie

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website powered by Modual.