Hatha-Yoga/ BackMitra-Yoga

Iedere woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur.

Bij Hatha Yoga ligt het accent op ademhaling en ontspanning. Het kan je helpen het evenwicht in jezelf te (her)vinden. Hatha Yoga kan helpen bij ademhalingsproblemen, stress, depressie, een burn-out of gewoon om dichter bij jezelf te komen.

Hatha yoga is een rustige vorm van Yoga die voor iedereen te volgen is. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben of lenig voor te zijn. Wanneer je lekkerder in je vel wilt komen te zitten, voelt dat je lichaam stijver wordt, rugkachten hebt of snel uit evenwicht raakt, probeer dan eens een gratis proefles. Hatha Yoga is goed voor jezelf zorgen en zuinig zijn op jezelf. En verdienen we dat niet allemaal?

BackMitra Yoga is in nieuw in Noord Nederland. Bij back Mitra Yoga wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde "BackMitra", die tijdens de yogales zorgt voor een juiste houding van rug, schouders en nek. Op de BackMitra worden houdingen en oefeningen uitgevoerd waardoor je rug, nek en schouders getraind worden en je zelfs hernia's en scoliose kunt verbeteren/verhelpen! Daarnaast verbeterd je ademhaling en wordt je borstkas ruimer, waardoor ademen weer normaal wordt! 

Deze les op de woensdagmiddag combineert HathaYoga en BackMitra Yoga. ervaar wat het voor jou kan doen en pik eens een lesje mee!

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website powered by Modual.