De B&B

Er wordt volop gewerkt aan Bed and Breakfast de Witte Raaf! In het voorjaar van 2018 hopen we de onze eerste gasten te verwelkomen. Slapen in B&B de Witte Raaf betekent ontwaken in een adembenemend natuurgebied. Honderden kilometers wandel- en fietspad. En een kanoroute/ suproute direct voor de deur (lees oprijlaan)

En entree spreekt al tot de verbeelding. Je waant je in een sprookje als je de 100 meter lange oprijlaan oprijdt, om uit te komen bij de geheel verbouwde en van alle gemakken voorziene meer dan 100 jaar oude boerderij. De boerderij ligt op 5500 vierkante meter grond. Het grootste deel daarvan is bos, met in het midden een sprookjesachtige vijver en open plek. Overal in de tuin zijn idyllische plekjes om te zitten met een boek of kopje koffie. Zon volop, maar ook meer dan voldoende schaduw om op de warmste dagen van het jaar verkoeling te vinden.

Nog even geduld dus....Wil je precies weten vanaf wanneer je een overnachting kunt boeken? Meldt je dan aan voor de af en toe en onregelmatig verschijnende nieuwsbrief, wie weet ben jij dan straks een van de eerste gasten!

Wil jij meehelpen aan dit project? Lees dan onder "BoerderiYoga"  bovenaan de pagina hoe je dat doet.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website powered by Modual.