BACKMITRA® WORKSHOP 2-2-2020

99a80155dc4833f724c235d20e5f27b1.jpg

BACKMITRA® WORKSHOP: GEEF JOUW LICHAAM ZIJN KRACHT TERUG | 2 FEBRUARI 2020 | 14:00 - 16:30 | €35

Ben je snel moe en zou je best een beetje extra energie kunnen gebruiken? Heb je last van stress en voel je je vaak gespannen?

In deze workshop doen wij oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische yogahoudingen. We leren stress patronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken.

Je zal voelen dat de spanning uit jouw rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Door zelf aan de slag te gaan met de oefeningen die je tijdens de workshop hebt geleerd krijg je meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van emotioneel en fysiek welzijn, van energie en lichtheid.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Yogaruimte.jpg

 • Voor iedereen die zijn/haar lichaamshouding wil verbeteren, of last heeft van stress of een vermoeide rug, nek en schouders.
 • Voor iedereen die meer wil leren over het gebruik van de BackMitra® om er zelf thuis mee aan de slag te gaan.
 • Voor alle professionals die met de BackMitra® willen kennismaken en het mogelijke gebruik ervan in hun lessen/sessies willen evalueren.
 • Reserveer de workshop HIER
  OVER DE BACKMITRA®:

  Door de BackMitra® te gebruiken begin je druk uit te oefenen op plaatsen van de wervelkolom waar er een excessieve kromming is. Door dit regelmatig te doen zullen de wervels naar een nieuwe -beter uitgelijnde- positie bewegen en krijgen onderliggende spiergroepen de kans te ontspannen. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug.

  Rugpijn is vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Terwijl de rugspieren de slecht uitgelijnde wervels proberen te ondersteunen raken ze in een staat van permanente spanning. Wanneer dit gebeurt wordt de bloedstroom door het weefsel gehinderd waardoor de spier verhardt en begint pijn te doen.

  Door de uitlijning van de wervelkolom te verbeteren kunnen de rugspieren ontspannen, de bloedstroom verbetert en zal de rugpijn minder worden.

  Bij dagelijks zo’n 10 tot 15 minuten oefenen zal je binnen enkele weken resultaat zien. Beetje bij beetje wordt je rug soepeler en keert je wervelkolom terug naar zijn natuurlijke kromming. Het kan zijn dat je daardoor zomaar een paar centimeter groeit!

  De BackMitra® heeft bewezen een grote hulp te zijn om rugpijn, schouderpijn en nekpijn te voorkomen en verlichten. Bij condities als CTS (Carpal Tunnel Syndrom) en RSI (Repetitve Strain Injuries) / RMD (Repetitive Motion Disorder) treedt er directe verbetering van de symptomen op.

  afb_bm_groep_0fbbd026.jpeg

  Terug naar overzicht

  Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

  Klik hier
  Website laten maken door Modual.