Benefiet Concert

1 juli 2018 | Ravenswoud | Kosten €10,-

Lizzy Ossevoort, ondertussen een begrip in Gelderland, maar nog totaal onbekend in Noord Nederland. Mensen met een talent zoals Lizzy zijn er maar weinig. Al heel jong werd duidelijk dat Lizzy niet zomaar mooi kon zingen...
En zo kwam het dat ze als 16 jarige werd aangenomen op het conservatorium, waar ze op haar 20ste afstudeerde. En ze nu, net 22 jaar, als kers op de taart is aangenomen op de Manhattan School of Music  in New York. Een droom die uitkomt, en een privilege dat voor alleen de groten is weggelegd... Namen zoals Herbie Hancock, Harry Coninck, Kenny Kirkland.

En Ravenswoud, of all places, mag zich op 1 juli a.s. hullen in de muzikale klanken waarmee Lizzy Ossevoort, samen met gitarist en zanger Baer Traa, ons gaat verwennen. En jij kunt erbij zijn!

Op zondagmiddag 1 juli om 14.30 uur ben je van harte uitgenodigd om naar dit jonge talent te komen luisteren. We gunnen je graag een voorproefje:

Het concert zal plaatsvinden in het Dorpshuis in Ravenswoud. Je reserveert je plekje in de voorverkoop voor €10,- (Kaarten aan de deur kosten €12,-) Je toegangskaart is inclusief 1 consumptiemunt. Het concert zal tot ongeveer 16.30 uur duren, maar je bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een lekker drankje nog even na te genieten. 

Reserveren

Klik hier om te reserveren. Vermelt op het formulier "concert" en het aantal personen, en je bent verzekerd van een plekje.

Net voor de pauze zal Lizzy kort vertellen over haar auditie aan de Manhattan School of Music. Met jou aanwezigheid bij het concert maak je namelijk haar master aan deze opleiding mogelijk.

Via deze link hoor je hierover alvast wat meer.

Extra

Wij zijn ongelooflijk trots op Lizzy, en willen haar heel graag steunen. Daarom maken we het  graag extra aantrekkelijk om het concert bij te wonen. We bieden je daarom een overnachting aan in onze B&B voor de zondagnacht voor de halve prijs!

Indien je naar het concert wilt komen, en daar een extra leuk uitje van wilt maken, boek je voor zondagnacht 1 juli een kamer bij B&B de Witte Raaf, en krijg je van ons 50% korting op je boeking. Dan kost een kamer voor twee peronen maar €37,50 en een kamer voor 1 persoons slechts €20,- Wacht niet te lang met boeken, het aantal kamers is beperkt. (Inclusief ontbijt en lunchpakket)

Direct boeken

Praktische informatie

Het concert vindt plaats op 1 juli in het Dorpshuis in Ravenswoud en begint om 14.30 uur.

Genre:

Americana (met jazz, pop country en soul-invloeden)

Het adres;

Veenwijksweg 5 Ravenswoud

Kosten: 

Voorverkoop: €10,-

Kaarten aan de deur €12,-

concert reserveren

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.