Crowdfunding

We kochten een oude boerderij, en toverden hem om in een prachtig plaatje. Bijna, af, maar net niet helemaal... De yogaruimte en B&B kamers spreken tot de verbeelding. Hier wil je niet meer weg! Maar we zijn er nog niet helemaal. Daarom doen we een beroep op jou.
UPDATE:

In maart ging onze crowdfundactie online. Slechts twaalf dagen later hebben we ons streefbedrag van €40.000 gehaald. Twintig dagen na de startdatum van de campagne konden we afsluiten met een bedrag van €50.000, ons maximale doelbedrag!

Onze bijzondere dank gaat uit naar alle investeerders die ons steunen en in ons geloven. Het heeft ons ontroerd en nog meer gesterkt om van ons project iets heel bijzonders te maken. DANK JULLIE WEL!


Wie zijn wij?

Wij zijn Mariel en Robin van BoerderijYoga en B&B de Witte Raaf en we hebben een leuk voorstel voor je.

Sinds 2011 organiseren wij yogaweekenden. Eerst op Vlieland, waar we 24 jaar gewoond hebben, maar vorig jaar hebben we onze droomboerderij gekocht in het mooie Ravenswoud, dichtbij het Friese Appelscha. Op deze mooie plek gaan we verder met wat we goed kunnen en leuk vinden: het organiseren van yogaweekenden, maar ook het bieden van een oase van rust en groen aan iedereen die daar behoefte aan heeft! Yoga is een extraatje, maar je kunt bij ons ook “gewoon” overnachten in de gezellige B&B kamers om van daaruit de indrukwekkende omgeving te verkennen. Of de ruimte huren om er jouw workshop aan te bieden. Er is van alles mogelijk!

Het project: 

Met ons plan, de goedkeuring van de bank, en heel veel zin in het project zijn we vorig jaar begonnen met de sloop van de boerderij. Alleen de gebinten, de buitenmuren en het dak hebben we laten staan. Na de sloop, die we zelf hebben gedaan, heeft bouwbedrijf Van Dijk ons geholpen met het opnieuw inrichten van de grote ruimte. Nu beschikken we over vier B&B kamers, een yogaruimte, een ontvangst/ontbijtkamer en een sanitaire ruimte. Eenvoudig, maar erg gezellig doordat we de oude aspecten van de ontginningsboerderij zoveel mogelijk hebben laten terugkomen.

De campagne:

Echter, zoals vaker tijdens grote verbouwingen, zat er ook het een en ander tegen. Met name het weer. Door de vele regen en het zware verkeer heeft het erf om de boerderij heen veel te lijden gehad. Het dak moet nog opgeknapt, de laatste facturen van de aannnemer moeten nog betaald en er moet een parkeerplaats worden gerealiseerd. We willen onze gasten heel graag mee laten genieten van de in aanleg prachtige tuin op het perceel van 5500 vierkante meter, maar ook de tuin heeft liefde en aandacht nodig. Samen met de bewoners uit de nabij gelegen zorgboerderij gaan we het tuinproject aanpakken.

Al met al komen we €40.000,- tekort. En daarom zijn we deze campagne gestart. Je kunt in ons project investeren, maar je kunt ook ‘producten” kopen in de voorverkoop. Bijvoorbeeld een B&B kamer boeken of een yogaweekend reserveren. Dat kan al vanaf €40,-

Wat bieden wij jou?

  • Een rentepercentage van 4,3% per jaar
  • Een looptijd van 3 jaar. (totale rente 13% )
  • Leuke beloningen!

Wij denken heel veel mensen iets moois te kunnen bieden met onze unieke B&B op een bijzondere plek. Zie jij jezelf of je vrienden en familie ook al tot rust komen in onze groene omgeving? Urenlange fiets en wandeltochten maken door het nationale park het Drents Friesche Wold of het Fochtelooer Veen? Bij onze B&B hebben we fietsen beschikbaar, zodat je zo vanuit de oprijlaan het groen in fietst!

Ken jij mensen die dit ook geweldig zouden vinden? Fijn als je onze campagne wilt delen. Zo vergroten we de kans van slagen. We zijn je dankbaar!

Aanmelden als investeerder, of kopen in de voorverkoop doe je via deze link:

Crowdfundcampagne De Witte Raaf

Onze campagne staat 60 dagen online! Je kunt ons steunen en in ons investeren tot 27 mei 2018. Wacht dus niet te lang!

Je kunt ons volgen en meer over ons lezen op FB:

  • B&B de Witte Raaf en
  • Mariel Slotman BoerderijYoga

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.