SUP TOCHTEN

WAT IS SUPPEN?

SUPPEN is een afkorting van StandUpPaddleboarden en doe je op een plank op het water. De plank lijkt nog het meest op een iets bredere surfplank. Je staat of zit op de plank en beweegt je met 1 peddel geruisloos voort over het water.

SUPPEN is een heel bijzondere ervaring. Je bent in de buitenlucht, op het water zelfs, en er wordt een extra beroep op je balans gedaan. We bewegen ons geruisloos voort en je zult merken, ook als je het nog nooit eerder hebt gedaan, dat het snel wen en je steeds stabieler op je plank staat. Als balans je ding niet blijkt te zijn, dan gaat het suppen ook prima op je knieën. Aan de geweldige beleving doet dat niets af!

Door de Compagnonsbossen lopen de zogenaamde "wieken". Wieken zijn brede "sloten" die vroeger gegraven zijn om de gestoken veenturfen te kunnen afvoeren. De wieken voeren je door een prachtig natuurgebied, en vanaf het water is de beleving wel heel bijzonder! De waterkanten zijn prachtig begroeid, er lopen herten door de bossen, het is er immens stil, als je tenminste het geluid van de vele vogels en het ruisen van de wind door de bomen niet meerekent, en de natuur om je heen is adembenemend mooi. Stil glijden we over het water en komen op plekken die normaal voor wandelaars niet toegankelijk zijn. Na ongeveer 2 uur leggen we weer aan voor de boerderij en kun je, als je wilt, nog even nagenieten met een kopje thee of koffie.

INSCHRIJVING SUPPEN

SUPtochten boek je op aanvraag, voor minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. In overleg bepalen we de dag en het tijdstip. Ook leuk om cadeau te geven!

Af en toe staat er een georganiseerde tocht op het programma waarvoor je je alleen kunt inschrijven, of met vrienden.vriendinnen. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg BoerderijYoga op FaceBook

Ik nodig je van harte uit. Zeker zijn van een plek? Boek je suptocht hier en vermeld erbij wanneer en met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Maak je suptocht nog bijzonderder door in overleg ook een picknick-voor-onderweg te boeken!  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten..

Kosten per persoon bij:

5 deelnemers: €25

4 deelnemers: €30

3 deelnemers: €37,50

2 deelnemers; €45

(tocht van ongeveer 2 uur, aansluitend koffie/thee in de boerderij)

Totale tijdsduur ongeveer 3 uur. 

Reeds geplande tochten komen binnenkort online te staan. Deelname: €27,50 p.p. De tocht vindt doorgang bij minimaal 3 peronen. 

Bij slecht weer wordt de tocht geannuleerd en ontvang je je geld terug.  

BOEK DIRECT

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.