SUP TOCHTEN

Wat is SUPPEN?

SUPPEN is een afkorting van StandUpPaddleboarden en doe je op een plank op het water. De plank lijkt nog het meest op een iets bredere surfplank. Je staat of zit op de plank en beweegt je met 1 peddel geruisloos voort over het water.

Door de Compagnonsbossen lopen de zogenaamde "wieken". Wieken zijn brede "sloten" die vroeger gegraven zijn om de gestoken veenturfen te kunnen afvoeren. De wieken voeren je door een prachtig natuurgebied, en vanaf het water is de beleving wel heel bijzonder! De waterkanten zijn prachtig begroeid, er lopen herten door de bossen, het is er immens stil, als je tenminste het geluid van de vele vogels en het ruisen van de wind door de bomen niet meerekent, en de natuur om je heen is adembenemend mooi. Stil glijden we over het water.  Een unieke belevenis!

BoerderijYoga biedt SupSafari tochten aan, én SupYOGASafari tochten. Tijdens een SupYOGASafari tocht wordt het suppen halverwege onderbroken door yoga op de plank.

Wat lijkt jou de mooiste belevenis?

INSCHRIJVING SUPPEN

Je kunt je opgeven voor een geplande Sup(YOGA)Safaritocht, of een privétocht boeken.

Privé SUP(YOGA)tochten boek je op aanvraag, voor minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. In overleg bepalen we de dag en het tijdstip. Ook leuk om cadeau te geven!

Voor een georganiseerde tocht scroll je verder naar de mogelijke dagen en tijstippen, en vul je het contactformulier in om de dag van jouw keuze door te geven. Let op, er zijn per tocht maar 5 plaatsen beschikbaar!

Ik nodig je van harte uit. Zeker zijn van een plek? Boek je suptocht HIER en vermeldt erbij wanneer en met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Maak je suptocht nog bijzonderder door in overleg ook een picknick-voor-onderweg te boeken! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

KOSTEN PER PERSOON BIJ:

Deelname aan een Sup(Yoga)Safari-Tocht kost: €27,50 p.p. De tocht vindt doorgang bij minimaal 3 deelnemers.

Bij slecht weer wordt de tocht geannuleerd en ontvang je je geld terug.

BOEK DIRECT

GEPLANDE SUP-YOGA-SAFARI-TOCHTEN VOOR AUGUSTUS 2018

  • Woensdag 15 augustus   13.30
  • Zaterdag 25 augustus      15.00  | VOLGEBOEKT |

GEPLANDE SUP-SAFARI-TOCHTEN VOOR AUGUSTUS 2018

  • Zaterdag 4 augustus 13.30 
  • Zondag 12 augustus 15.00 

Het is ook mogelijk om een privé Sup(Yoga)Safari-tocht te boeken, of een eigen groepje samen te stellen. Tijdstip in overleg.

KOSTEN PER PERSOON BIJ:

  • 5 deelnemers: €25
  • 4 deelnemers: €30
  • 3 deelnemers: €37,50
  • 2 deelnemers; €45

(tocht van ongeveer  2,5 uur)

BOEK DIRECT

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.