Sup-(Yoga)-Safari-Tochten

WAT IS SUPPEN?

dc66566cf03cd0d5729a7db159c04eb2.jpg

SUPPEN is een afkorting van StandUpPaddleboarden en doe je op een plank op het water. De plank lijkt nog het meest op een iets bredere surfplank. Je staat of zit op de plank en beweegt je met 1 peddel geruisloos voort over het water.

Door de Compagnonsbossen lopen de zogenaamde "wyken". (Spreek uit "wieken"). Wyken zijn brede "sloten" die vroeger gegraven zijn om de gestoken veenturfen te kunnen afvoeren. De wyken voeren je door een prachtig natuurgebied, en vanaf het water is de beleving wel heel bijzonder! De waterkanten zijn prachtig begroeid, er lopen herten door de bossen, het is er immens stil, als je tenminste het geluid van de vele vogels en het ruisen van de wind door de bomen niet meerekent, en de natuur om je heen is adembenemend mooi. Stil glijden we over het water. Een unieke belevenis!

BoerderijYoga biedt SupSafari tochten aan, én SupYOGASafari tochten. Tijdens een SupYOGASafari tocht wordt het suppen halverwege onderbroken door yoga op de plank. Klik hier voor meer info over een SUP-YOGA-safari tocht.

Wat lijkt jou de mooiste belevenis?

boog_op_sup-banner_cd3382a0.jpg

INSCHRIJVING SUPPEN

Je kunt je opgeven voor een geplande Sup-Safaritocht, of een privétocht boeken.

Privé SUP-tochten boek je op aanvraag, voor minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. In overleg bepalen we de dag en het tijdstip. Ook leuk om cadeau te geven!

Georganiseerde SUP-SAFARItochten komen binnenkort online te staan. Wil je zeker niets missen. meld je dan aan, dan breng ik je op de hoogte zodra er weer een tocht gepland staat. Eind juli gaan we van start!

Ik nodig je van harte uit. Zeker zijn van een plek? Meld je HIER aan.

Maak je privéSUPtocht nog bijzonderder door in overleg ook een picknick-voor-onderweg te boeken! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

Deelname aan een geplande SupSafari-Tocht kost: €28 p.p. De tocht vindt doorgang bij minimaal 3 deelnemers.

Bij slecht weer wordt de tocht geannuleerd en ontvang je je geld terug.

BOEK DIRECT

Suptocht.jpg

Het is ook mogelijk om een privé SupSafari-tocht te boeken, of een eigen groepje samen te stellen. Tijdstip in overleg.

KOSTEN PER PERSOON BIJ:

(tocht van ongeveer 2,5 á 3 uur)

BOEK DIRECT

Suptocht1.jpg

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.