Wijn Spijs Proeverij

| 9 november 2018 | €30 p.p. |

| Nog 11 plaatsen beschikbaar |

Ontvangst vrijdag 9 november om 17.00 met een heerlijke bubbel.

Rond 17.30 gaan we met elkaar genieten van een eenvoudige maar lekkere maaltijd in de ontvangstruimte van de B&B.

Na de maaltijd begint de wijnproeverij pas echt met diverse Franse wijnen begeleidt door smakelijke kleine hapjes. De Wijnprofessor zal ons wegwijs maken in de combinatie wijn en spijs.

Het zijn de allerlekkerste December wijnen uit de Rhone die onze tong gaan strelen op deze avond. Natuurlijk verklappen we nog niet welke. Maar om in de stemming te komen gaan we in ieder geval beginnen met een hartelijk ontvangst begeleidt door een bruisend lekkere Crémant de Die.

Na de ontvangst en de bubbel, als we je een beetje wegwijs hebben gemaakt in het verloop van de avond, gaan we van start met een lekker maal. Een eenvoudig hoofdgerecht, om een subtiel bodempje te leggen. De smaakpapillen worden opgewarmd, geuren, kleuren en gezelligheid luiden de avond in.

Na de maaltijd volgen er diverse witte en rode wijnen, begeleid door verschillende kleine hapjes. De wijnprofessor zal ons uitdagen om te (leren) proeven wat iedere combinatie van wijn en spijs bij je oproept. En zonder zoete hapjes en heerlijke dessertwijnen is de avond natuurlijk niet compleet!

Zo proeven we de avond door, tot het moment dat de klok ongeveer 22.00 uur slaat. Dan is er natuurlijk nog gelegenheid genoeg om van alles te vragen, of het heerlijks wat je geproefd hebt te bestellen. Zodat je het op een later tijdstip, in de geborgenheid van je eigen huis en vrienden, nog eens dunnetjes over kunt doen!

Kosten: €30,- p.p.

DIRECT BOEKEN

Over de Wijnprofessor:

Henri Grachten, eigenaar van Wijnprofessor: “Ik ben gefascineerd door de wereld van wijn, geen wijn is hetzelfde omdat klimaat, grondsoort, weersomstandigheden en de keuzes van de producent variëren. Ik richt me op ambachtelijke wijnmakers die met hun kwaliteitswijnen anders de weg naar jou als consument niet zo snel zouden vinden.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.