Verwen Arrangement

| vrijdag - zondag | €119,- p.p. |

(maar natuurlijk ook in de midweken te boeken:-)

Ravenswoud, en daarmee B&B de Witte Raaf ligt tussen het Fochteloer Veen en het Drents Friesche Wold in. Maar ook slechts 3 km van Appelscha, 13 km van Veenhuizen en op 5 km afstand van de prachtige golfbaan in Appelscha. Een weekendje bijkomen kun je prima combineren met een middag wandelen, fietsen of golfen en daarnaast heerlijk eten en drinken.

Met dit arrangement wordt het wel heel aantrekkelijk. Alles is voor je geregeld, je schuift overal zo aan. Heerlijk om eens echt bij te komen en er eens even helemaal tussenuit te zijn met je lief.

Het arrangement houdt in:

Aankomst op vrijdag. Op de kamer staat een lekker flesje wijn voor je klaar en wij serveren daar een heerlijke en uitgebreide kaasplank bij. Het comfortabele bankstel in de gezellige ontvangstruimte, mét uitzicht op de ondergaande zon, staat garant voor een avond gezellig bijkletsen en genieten. Dompel je onder in de rust en warme gezelligheid van de B&B. Schoenen uit, benen omhoog, de kaarsjes aan. Nippen van een heerlijke wijn en knabbelen van diverse kaasjes. Je weekend kan nu al niet meer stuk!

Zaterdag en zondagochtend zorgen we voor een lekker ontbijt. Maak je wensen kenbaar, dan houden we er graag rekening mee. Vegetarisch of glutenvrij? Laat het ons weten! Je smeert meteen een lunchpakket voor onderweg.

Zaterdag is een perfecte dag voor een wandeling of fietstocht (gebruik van de tandem is inclusief en wandel en fietsroutes liggen voor je klaar). Of bezoek de mooie golfbaan in Appelscha: Golfbaan de Hildenberg (op de website staan leuke golf-arrangementjes)

Wist je dat Stad Groningen maar 40 autominuten van onze B&B verwijderd is?

We geven je graag tips over wat er zoal te beleven en te doen is, en waar je de mooiste natuur vindt in de omgeving van de boerderij.

Op zaterdagavond kun je heerlijk uit eten gaan in één van de vele leuke restaurantjes in de omgeving van Ravenswoud. Als je het verwenarrangement boekt, mailen we je verschillende  opties zodat je tijdig het restaurant van je keuze kunt reserveren! Misschien wil je er zelfs wel op de tandem naar toe! Maar dat hoeft natuurlijk niet, er rijdt ook hier gewoon een taxi😉

Na het ontbijt op zondagochtend is het rond 11.00 uur tijd om uit te checken. Nog geen genoeg van de mooie omgeving? Dan kun je 2 dingen doen:

Een nachtje bijboeken, of je koffer in de B&B achterlaten en te voet nog een flinke wandeling maken in de natuur rondom onze boerderij.

De kosten voor het arrangement bedragen €119 p.p.

Dat is inclusief:
  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 2x lunchpakket
  • Fles wijn op de kamer
  • Uitgebreid kaasplankje op vrijdagavond
  • Gehele verblijf gebruik van een tandem
  • toeristenbelasting

Vind je twee nachtjes te weinig? Boek dan een nachtje bij voor €80 o.b.v een 2 persoonskamer. Leuk om dan bierbrouwerij Maallust of kaasmakerij Kaaslust in Veenhuizen te bezoeken!

Verwen Arrangement boeken

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.