Yoga-Wandelarrangement

YOGA/WANDELARRANGEMENT VOOR TWEE PERSONEN

o.b.v. beschikbaarheid

09138a722510c1ff9b24682cf2d87477.jpg

Dit arrangement is speciaal ontwikkeld om in Corona tijd te ontsnappen aan alle stress en spanning en er verantwoord even helemaal tussenuit te kunnen.

Het arrangement is op basis van twee overnachtingen voor twee personen, waarbij je kunt kiezen voor twee éénpersoonskamers, een kamer met een tweepersoonsbed óf een kamer met twee aparte bedden.

Alle maaltijden zijn inclusief, evenals de privé-yogalessen.

Want juist nu is goed voor jezelf zorgen belangrijker dan ooit. In te zetten op het verbeteren van je weerstand. Te focussen op positiviteit en te kijken naar mogelijkheden. En terwijl jij geniet van al het moois dat Ravenswoud en onze boerderij te bieden hebben, wordt er gezond en lekker voor je gekookt. De verse en biologische ingrediënten versterken je lijf en voeden elke vezel, in plaats van alleen maar je maag te vullen.

De yogalessen bieden ontspanning en geven je de gelegenheid je helemaal te richten op wat op dit moment voor jou van belang is. In overleg bepalen welke yogavormen je voorkeur hebben en wordt de les geheel naar wens aangepast. Denk hierbij aan Hatha yoga, BackMitra Yoga, YinYoga of Flowyoga. Of een mengeling hiervan. Je laten verrassen kan natuurlijk ook!

Onze boerderij is een oase van rust en ligt geheel verscholen tussen de bomen, onzichtbaar vanaf de (land)weg. Het is er muisstil en ’s nachts heel donker. De kamers zijn eenvoudig doch comfortabel en gezellig ingericht. In de huiskamer voel je je gelijk helemaal thuis en kun je uren opgekruld op de bank een boekje lezen of een goed gesprek voeren.

Hieronder lees je meer over de inhoud van het yoga arrangement:

(Het yoga-arrangement is ieder weekend op basis van beschikbaarheid te boeken)

da87f43e636e3b66c030750c49abf1af.jpg

PROGRAMMA:

Het arrangement kost €222,50 p.p.

Je kunt kiezen uit:

Dit arrangement boeken / meer informatie

91a63232e9bbde308cbd60d2ad48aa86.jpg

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.