B&B

Slapen in B&B de Witte Raaf betekent ontwaken in een adembenemend natuurgebied. Honderden kilometers wandel- en fietspaden. Eindeloze mountainbike routes en zelfs een kanoroute/ suproute direct voor de deur (lees oprijlaan)

De boerderij ligt verscholen in het groen en is vanaf de landweg bijna niet zichtbaar. Het uitzicht is fenomenaal! Elke kamer beschikt over een eigen terras, en de wilde tuin van 5000 m2 biedt voldoende gelegenheid om te ontspannen. 

*Honden zijn, uitsluitend na vooraf overleg, welkom.

We beschikken over 1 , 2 en 3 persoonskamers, maar kunnen ook een familiekamer voor je realiseren op verzoek. 

Inchecken tussen 15.00 en 22.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.

 Vul hieronder je voorkeursdatum in en bekijk de beschikbaarheid van je keuze. Je wordt eenvoudig door het menu geleid en kunt eventueel direct boeken.

5b0cbea145deaf53344f356cc8b53929.jpg

Voorzieningen:

Meld je aan voor de af en toe en onregelmatig verschijnende nieuwsbrief, en je weet zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en de aanbiedingen. 

b7fb1191518f235386e309020a5ab4a0.jpg

En wist je dat....

*Honden zijn, na overleg, van harte welkom in onze B&B. Wel hanteren we regels. Er is één kamer beschikbaar voor gasten met honden. Honden dienen op het hele erf én in de tuin aangelijnd te blijven. In de algemene ruimte/ ontbijtruimte zijn honden niet toegestaan. 

Het niet toegestaan de hond op het bed of op de bank te laten. 

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.