B&B

Slapen in B&B de Witte Raaf betekent ontwaken in een adembenemend natuurgebied. Honderden kilometers wandel- en fietspaden. Eindeloze mountainbike routes en zelfs een kanoroute/ suproute direct voor de deur (lees oprijlaan)

De boerderij ligt verscholen in het groen en is vanaf de landweg bijna niet zichtbaar. Het uitzicht is fenomenaal! Elke kamer beschikt over een eigen terras, en de wilde tuin van 5000 m2 biedt voldoende gelegenheid om te ontspannen. 

*Honden zijn in onze B&B niet toegestaan.

We beschikken over 1 , 2 en 3 persoonskamers, maar kunnen ook een familiekamer voor je realiseren op verzoek. 

Inchecken kan tussen 15.00 en 22.00 uur, vertrek voor 11.00 uur. In de weekenden hanteren we een minimaal verblijf van twee nachten.

We hebben de boerderij op deze prachtige plek in 2017 gekocht en hem eerst helemaal gestript. Daarna zijn we begonnen met opbouwen. Nog steeds zijn we druk bezig om van de boerderij een duurzame plek te maken, die voelt als een thuis voor onze gasten en voor onszelf.

Verwacht geen luxe. De kamers en de accommodatie zijn comfortabel, maar onze energie steken we niet in het maken van een luxe verblijf. Eerder in het creëren van een plek waar je op je gemak kunt zijn, waar je de stilte om je heen kunt voelen en ervaren. Waar de nacht nog echt voelt als nacht, en waar je wakker wordt van de haan die de dag aankondigt. 

We vinden het erg belangrijk om onze voetstap op de wereld zo klein mogelijk te houden. Dat is, als je een B&B én een (mini) camping runt, niet heel gemakkelijk. We leren iedere dag weer een beetje meer over het reduceren van afval en proberen ons leven en onze onderneming "low waste" te runnen.

Maar dat lukt niet zonder jouw hulp!

Het betekent bijvoorbeeld dat je bij ons geen kleine flesjes shampoo in je douche ziet staan. Want als je daar goed over nadenkt, hoeveel afval laat je dan achter, en hoe groot is de verspilling? Daarbij maakt bijna niemand zo'n klein flesje immers helemaal leeg. Na vertrek worden de lege flaconnetjes halfvol in de afvalemmer gedeponeerd.

Neem dus je eigen favoriete (milieuvriendelijke ;-) verzorgingsproducten mee!

Er is geen televisie in de boerderij. Ook niet nodig, want je uitzicht is een natuurfilm op zich. Je kamer heeft een deur naar buiten, en het uitzicht is prachtig. Daar kunnen echt geen tv-beelden tegenop.

Kortom, een plek midden ín de natuur waar we leven met respect vóór de natuur en de aarde. We nodigen je van harte uit om mee te genieten van deze fantastische plek en ons te helpen bij onze missie.

Om te reserveren:

Vul hieronder je voorkeursdatum in en bekijk de beschikbaarheid van je keuze. Je wordt eenvoudig door het menu geleid en kunt eventueel direct boeken.

5b0cbea145deaf53344f356cc8b53929.jpg

Voorzieningen:

Meld je aan voor de af en toe en onregelmatig verschijnende nieuwsbrief, en je weet zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en de aanbiedingen. 

b7fb1191518f235386e309020a5ab4a0.jpg

En wist je dat....
PRIJZEN 2022:

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.