Boeken in Corona tijd

09138a722510c1ff9b24682cf2d87477.jpg

Ook tijdens de lockdown kun je bij ons terecht voor een moment van rust en ontspanning. Of misschien kunnen we beter zeggen: Juíst tijdens de lockdown.

Onze vrij-gelegen boerderij midden in de natuur biedt je alle mogelijkheden om op te laden, te herstellen, tot rust te komen, en te genieten met hen die je dierbaar zijn.

Hoewel we geen maaltijden mogen serveren, kun je ze wel bestellen en afhalen. Je dekt je eigen tafel, en wij zorgen dat er een verrukkelijk ontbijt voor je klaarstaat. Of een prachtige wandeling met lunch-to-go. Liever op de fiets? Hoe klinkt een tandemtour met take-away lunch voor onderweg? Je vindt de wandelingen en tandemtour onder de link “activiteiten”.

Er zijn ook voldoende restaurants in de omgeving die afhaal en bezorgmogelijkheden bieden.

In de B&B vind je daarover alle informatie.

Wij geloven dat het nu, nóg meer dan anders, belangrijk is goed voor jezelf te zorgen. En daar helpen we je graag bij! Zo kun je je gezonde ontbijt uitbreiden met bijvoorbeeld een groene smoothie. Of je lunch-to-go met een voedzame soep. Geef je wensen aan, en we doen ons uiterste best ze te vervullen!

Alles vers voor je gemaakt, absoluut zonder pakjes en zakjes, zonder toevoegingen en met zoveel mogelijk biologische producten. Hoef jij alleen nog maar te zorgen voor voldoende beweging. En zo werken we samen aan een gezonder leven! 

170420la04_-_verkleind_4c570a8f.jpg

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.