2 + 1 extra

Januari...de maand waarin nog alles nog blanco is...Buiten genieten van een waterig zonnetje, of binnen achter de  natte ramen met een goed boek, afdwalend met je gedachten naar wat je komend jaar allemaal gaat doen. Het allerfijnst is het als je nieuwe voetsporen kunt maken in de vers gevallen sneeuw...We laten je heel graag meegenieten van januari in een prachtig natuurgebied. Op een plek waar de stilte het voor het zeggen heeft 

"Oorverdovende stilte"....Het is zo'n uitspraak die op onze plek bedacht zou kunnen zijn. Januari is de maand van beloftes en lege bladzijden. Je dag langzaam starten met een heerlijk uitgebreid ontbijt met veel vers fruit. Om je daarna in een lekkere jas te hullen en te verliezen in de geuren van de dennen en de sparren, het ruisen van de wind door de kale bomen en met een beetje geluk te zien hoe de reeen van een spaarzaam blaadje snoepen.

Als je in de maand januari twee overnachtingen in B&B de Witte Raaf boekt, krijg je van ons de derde nacht inclusief ontbijt en lunchpakket cadeau. Zodat je nóg een dagje langer kunt genieten van de stilte, de fijne accommodatie en de prachtige natuur.

Zo'n aanbieding laat je toch niet lopen?

Je boekt 'm hier. Vermeld bij je boeking 2+1 en de voorpret kan beginnen!

rijp_-_vervormd_-_genaamd_e1c76e8a.jpg

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.