2 + 1 extra

Oktober....de maand waarin nog alles mogelijk is...Buiten genieten in de zon, of binnen achter de  natte ramen met een goed boek. We laten je heel graag meegenieten van de oktober maand in een prachtig natuurgebied. Op een plek waar de stilte het voor het zeggen heeft 

"Oorverdovende stilte"....Het is zo'n uitspraak die op onze plek bedacht zou kunnen zijn. Oktober is de maand van verstilling. Van na een uitbundige zomer terug naar binnen gaan. Onze boerderij leent zich daar bij uitstek voor. Je dag langzaam starten met een heerlijk uitgebreid ontbijt met veel vers fruit. Om je daarna in een lekkere jas te hullen en te verliezen in de geuren van de dennen en de sparren, het ruisen van de wind door de loofbomen en met een beetje geluk te zien hoe de reeen van bruin weer naar grijs verkleuren.

Als je in de maand oktober twee overnachtingen in B&B de Witte Raaf boekt, krijg je van ons de derde nacht inclusief ontbijt en lunchpakket cadeau. Zodat je nóg een dagje langer kunt genieten van de stilte, de fijne accommodatie en de prachtige natuur.

Zo'n aanbieding laat je toch niet lopen?

Je boekt 'm hier. Vermeld bij je boeking 2+1 en de voorpret kan beginnen!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.