Accommodatie afhuren

a6c326ff9adff9963dc55838f843aced.jpg

Onze boerderij ligt op een plek, die we zonder schroom 'bijzonder' mogen noemen. Geheel vrij gelegen, verstopt achter bomen en een 100 meter lange oprijlaan, zodat je 'm  vanaf de landweg bijna niet kunt zien.

De plek is zo mooi, dat het egoistisch zou zijn om 'm voor onszelf te houden. Dat is een van de redenen dat we een B&B gestart zijn. Zodat met ons vele anderen kunnen genieten van deze unieke plek.

Maar wil jij deze plek tijdelijk voor jezelf, dan kan dat. Onze accommodatie is zeer geschikt om bijvoorbeeld een familie weekend door te brengen. Met 4 slaapkamers voor maximaal 8 personen, een sanitaire ruimte, royale hal en zeer gezellige woonkamer met open keuken biedt de boederij vele mogelijkheden. De tuin van 5000m² aan de voorzijde van de boerderij en het fantastische uitzicht staan garant voor een gevoel van rust en vrijheid.

Met de feestdagen, Kerst en Oud&Nieuw, is onze accommodatie alleen te huur als groepsaccommodatie. Dé ideal plek om met je allerliefsten de drukte te ontwijken en te genieten van elkaar, van de stilte, wandelingen en fijne fietstochten. Met elkaar warme chocolademelk drinken in de serre terwijl je de zon achter de weilanden ziet wegzakken. Samen schaatsen op het ijs op de vaart voor de boerderij. De Bosbergtoren beklimmen en kijken tot het einde van de wereld. Of boompje verwisselen in de prachtige wilde tuin.

Om 's avonds rozig en voldaan je heerlijke bed in te rollen nadat je de duizenden sterren hebt geteld boven het weiland naast de boerderij.

Organiseer jij liever je eigen yogaweekend, een lezing of workshop? Of een bedrijfsuitje of vergader-bijeenkomst? Onze boerderij is de ideale plek.

Het is ook mogelijk om de accommodatie te huren incl. een of meerdere maaltijden per dag.

Vraag hier naar de mogelijkheden.

5dc65863fa9d5b4c58278b6d1e3f16c6.jpg

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.