B&B

B&B DE WITTE RAAF

Na ruim een jaar verbouwen zijn we sinds april 2018 open. Op een unieke plek, midden in de natuur hebben we een oase van rust gecreeerd. Je bent van harte welkom om mee te genieten van deze bijzonder plek!

We beschikken over 1 , 2 en 3 persoonskamers, maar kunnen ook een familiekamer voor je realiseren op verzoek.

Prijzen in 2019:

Vul hieronder je voorkeursdatum in en bekijk de beschikbaarheid van je keuze. Je wordt eenvoudig door het menu geleid en kunt eventueel direct boeken.

Slapen in B&B de Witte Raaf betekent ontwaken in een adembenemend natuurgebied. Honderden kilometers wandel- en fietspaden. Eindeloze mountainbike routes en zelfs een kanoroute/ suproute direct voor de deur (lees oprijlaan)

De boerderij ligt verscholen in het groen en is vanaf de landweg bijna niet zichtbaar. Het uitzicht is fenomenaal! Elke kamer beschikt over een eigen terras, en de wilde tuin van 5000 m2 biedt voldoende gelegenheid om te ontspannen. Wakker worden op onze boerderij ziet er zo uit:

VOORZIENINGEN:

Meld je aan voor de af en toe en onregelmatig verschijnende nieuwsbrief, en je weet zeker dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en de aanbiedingen. 

a6c326ff9adff9963dc55838f843aced.jpg

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.