Winacties

Zomaar. Omdat we er blij van worden.

Op onze facebookpagina B&B de Witte Raaf plaatsen we willekeurig af en toe een bericht waarin we je vragen te reageren als je iemand weet die een GRATIS WEEKENDJE weg wel kan gebruiken. Dat kan om uiteenlopende redenen zijn. Middels een PB of een reactie op onze facebookpagina laat je weten wie volgens jou zo'n geheel gratis weekend verdient. Wij kiezen uit de reacties iemand die we uitnodigen voor een gratis verblijf. Zonder addertjes onder het gras, zonder bijkomende kosten. Wil jij iemand blij maken met een weekendje in B&B de Witte Raaf? Like dan onze Facebookpagina en hou de berichtjes in de gaten!

Lees even verder als je wilt weten waarom we GRATIS WEEKENDJES weggeven!

We zijn nog maar pas geopend, en hopen we dat de boekingen voor de B&B langzaam zullen toenemen. De yogaweekenden zijn veelal volgeboekt, daar kennen de mensen ons al van. Maar de B&B is helemaal nieuw, en heeft een aanloopperiode en een duwtje in de rug nodig. En zolang we nog kamers beschikbaar hebben vinden we het leuk om af en toe eens iemand te verwennen. Zoals afgelopen Pinksterweekend. We hebben Ans kunnen laten genieten van een heerlijk weekend ontspannen en verwend worden. Daar werden wij oprecht blij van, en Ans ook. Een win-win situatie dus. 

Wat bieden we precies?

Een of twee overnachtingen, afhankelijk van de actie, inclusief ontbijt en een lunchpakket.

Er zijn geen bijkomende kosten, alleen het diner regelt de gast zelf. Dat kan in het 3 km verderop gelegen Appelscha of Smilde of elders, al naar gelang de gast wenst. 

Wat verwachten we terug?

Niets, helemaal niets. We hopen dat onze gast volop geniet van de gastvrijheid, de verzorgde kamers en mooie ligging van de boerderij. Een recensie achterlaten mag natuurlijk altijd.

LIKE HIER ONZE FACEBOOK PAGINA

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.