traumabehandeling

Kortdurende intensieve traumabehandeling


Afgelopen najaar zijn we gestart met een samenwerking met psychologe Denise Stelling. Denise biedt onder andere een “kortdurende traumabehandeling” aan waarbij een enkelvoudig trauma middels b.v. EMDR therapie in 3 dagen wordt behandeld.

“Bij de traumabehandeling in 3 dagen wordt de behandeling op een intensieve manier aangeboden. Je verblijft tijdens de behandeling in Bed & Breakfast de Witte Raaf in Ravenswoud, waar je dagelijks meerdere uren therapie krijgt. De intensieve behandeling wordt ondersteund met oefeningen vanuit de mindfulness en ook kan er gebruik gemaakt worden van EMDR met Virtual Reality. “
Je leest meer over Denise Stelling en de mogelijkheden op haar website

Over Denise

Denise Stelling is als GZ-psycholoog (BIG©), cognitief gedragstherapeut (VGCT©) en EMDR Europe practioner (VEN©) gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van trauma, angststoornissen en stemmingsklachten. Zij is gevestigd met haar praktijk in het Gezondheidscentrum in Oosterwolde. Denise heeft sinds 2015 haar eigen praktijk en is daarnaast al vele jaren werkzaam binnen de specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie. Denise heeft orthopedagogiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft daar vervolgens de postmaster registratie GZ-psycholoog aan toegevoegd. Daarnaast is zij geregistreerd als cognitief gedragstherapeut bij de VGCT© en is zij opgeleid tot EMDR Europe practioner Denise Stelling (AGB-code 94060953) heeft de volgende registraties:

  • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG, NIP)
  • EMDR Europe practitioner (VEN©)
  • Cognitief gedragstherapeut (VGCT©)

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.