Ontwikkelingen

Nadat de verhuizing op 28 februari 2017 van Vlieland  naar Ravenswoud, zijn we eigenlijk continue bezig geweest met eerst het slopen, en later het opbouwen van de YogaBoerderij, mini camping en B&B. We zitten nog volop in de opbouw-fase. We bivakkeren in een sta caravan en zonder te overdrijven  genieten we enorm van dit bijzondere project. Met recht een droom!

Stapje voor stapje vordert de verbouwing en eigenlijk wordt het steeds leuker. We mogen zelfs al nadenken over een nieuwe keuken, badkamer etc... Toch gaat natuurlijk niet alles zonder slag of stoot. Zoals altijd vallen kosten hoger uit, en moet er steeds een beetje meer bezuinigd worden Dit hele project is alleen haalbaar als we heel veel klussen zelf doen. Nou ja, zelf.....Met  jouw hulp;-)

Er zijn  de afgelopen maanden verschillenden enthousiaste, spontane, lieve en bijzondere mensen komen helpen klussen. En zo creeeren we met elkaar een heel bijzondere plek die hopelijk over een aantal maanden een uitvalsbasis zal zijn voor velen. Natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars, suppers, rustzoekers, yogi(ni)'s, avonturiers, en iedereen die  behoefte heeft aan rust en aan ruimte zal in onze bijzonder mooi gelegen boerderij, hopelijk een plekje vinden. 

Maar voordat het zo ver is klussen we nog even door! Spreekt het project je aan? Dan ben je van harte welkom om te helpen klussen! In overleg mag je als dank in 2018 kosteloos komen kamperen op de mini natuurcamping, komen logeren in de B&B of meedoen aan een yogaweekend! Via het contactfomulier meld je je eenvoudig aan, of kun je om meer informatie vragen. Ook tips, ideeen of samenwerkingstips  zijn zeer welkom. Iets voor jou? Laat van je horen! We delen onze energiezuinige boerderij, waarbij we  zoveel mogelijk gebruik maken van de prachtige omgeving en de lokale voorzieningen graag met jou!

Tot ziens in Ravenswoud

 banner05.jpg

Website laten maken door Modual.