Organisatie YogaRondReis

Yoga

Mariel Slotman verzorgt dagelijks twee keer yoga. Je bent vrij om mee te doen, maar ook om over te slaan. Iedere yogales is anders. De yogalessen kunnen rustig en zeer ontspannend zijn, maar ook krachtiger en intensiever. Er zal aandacht worden besteed aan de verschillende houdingen (asana’s). De adem speelt een grote rol en ook meditatie komt aan bod. Maar vooral de beleving van dicht bij de natuur staan, je een voelen met je omgeving, je lijf en je geest zullen je voor altijd bij blijven. De lessen zijn heel toegankelijk voor de beginnende yogi(ni), maar ook uitdagend voor de gevorderde yoga-beoefenaars. Bij vragen kun je contact met haar opnemen.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding is in handen van Marlou Stoltenborg. Deze globetrotter is na een jaar rondreizen door Midden-Amerika in 2015 in Costa Rica neergestreken. Ze is het liefst in de natuur en op ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes. Marlou kent de weg, alle accommodaties en contactpersonen en spreekt vloeiend Spaans. Met haar kalme persoonlijkheid zal ze de reis op ontspannen wijze begeleiden en veel ruimte laten voor spontaniteit. Heb je vragen over de reis? Neem contact met haar op.

Reisvoorwaarden

Op de reis zijn de reisvoorwaarden van Edventure van toepassing die gebaseerd zijn op de voorwaarden zoals opgesteld door de Nederlandse vereniging ANVR.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.