Reisdetails YogaRondReis

De prijs voor deze reis is gebaseerd op basis van 2- of 3-persoonskamers. Hierbij gaan we standaard uit van separate bedden, tenzij anders gewenst. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle maaltijden zijn inbegrepen, met uitzondering van lunch en diner op 24 en 25 oktober. Inclusief bij de maaltijden is vruchtensap en/of water. Andere (al dan niet alcoholische) dranken zijn niet inbegrepen.

Naast de yoga (tweemaal daags) zijn de volgende activiteiten inbegrepen: stadswandeling, spaanse les, raften, wandel- en snorkeltour, cacaotour, boerderijtour, canopytour, begeleide wandeling en boottocht.

Vervoer, visa en vaccinaties

Het transport tijdens de reis is inclusief. We reizen met privé chauffeur en bus van bestemming naar bestemming.

Voor Costa Rica is geen visum nodig. Wel dient bij het verlaten van het land vertrekbelasting te worden betaalt. Dit is inclusief.

Het is raadzaam je bij de GGD te laten adviseren over actuele informatie rondom vaccinaties en vooraf een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Faciliteiten

De accommodaties variëren van zeer basic (Rio Pacuare), basic (Turrialba en Sarapiqui) tot comfortabel (San José, Manzanillo, Boca Tapada en Alajuela). In Rio Pacuare en Turrialba is sprake van gedeelde badkamers, in de overige accommodaties heeft iedere kamer een privé badkamer.

Bij de Rio Pacuare, Turrialba en in Manzanillo kan soms een beroep worden gedaan op je hulp bij het afruimen en/of afwassen.

Niet op alle accommodaties is een (goed werkend) wifi- en telefoonnetwerk beschikbaar. Dit geldt met name voor de Rio Pacuare en in Sarapiqui. In noodgevallen kan vanuit Nederland of België altijd contact worden opgenomen met het kantoor van Edventure.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.