STILTE RETRAITE

| 27 T/M 31 AUGUSTUS 2018 |
Op onze volledig vrijgelegen yogaboerderij, middenin de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold zullen we van maandag tot vrijdag in stilte doorbrengen.
Meditatie

Merk je dat meditatie je goed doet en dat je dat graag verder uit wil diepen? Dan zijn deze 5 dagen in stilte daarvoor een hele mooie kans. Als je wat langer in stilte bent en je de dagelijkse dingen echt een tijdje los kunt laten kun je echt voelen wat er te voelen valt. Wat speelt er in je leven? Wat is voor jou belangrijk? Hoe goed zorg jij voor jezelf? Tijdens een retraite kunnen dingen soms opeens heel duidelijk worden.

Brenda Lelie

Deze retraite wordt begeleid door Brenda Lelie. Zij verzorgt alle meditaties en trainingen deze 5 dagen. Mariel Slotman, eigenaresse van BoerderijYoga, verzorgt de yogalessen en de maaltijden. Op de website van Brenda lees je meer over wie ze is en wat ze doet. 

Programma

Op maandag ben je welkom vanaf 14:30. Je hebt dan de tijd om je spullen uit te pakken, kennis te maken met de groep en echt even aan te komen op deze mooie plek. Om 15:00 starten we dan gezamenlijk, de laatste woorden worden gewisseld en dan gaan we de stilte in.

Op vrijdagochtend verbreken we de stilte. Na een gezamenlijke afsluiting gaat iedereen aan het eind van de ochtend weer zijn eigen weg.

Elke dag is er een programma met (begeleide) zitmeditatie, loopmeditatie en yoga. We eten gezamenlijk, en ook dat doen we in stilte. Ook de momenten tussen de meditaties door kun je gebruiken om aandachtig te zijn en zo je beoefening de hele dag door voort te zetten. Er zal elke dag ook ruimte zijn om je eigen plan te trekken. De natuur in te gaan. Of gewoon wat te luieren in de zon of te wandelen door de royale tuin.

De stilte gebruiken we als instrument om meer aandachtig te kunnen zijn. Als groep ondersteunen en versterken we elkaar. Tijdens de meditatie door je stille aanwezigheid, maar ook tijdens de dagelijkse uitwisselingsmomenten waarin er ruimte is om je ervaringen tijdens de oefeningen uit te wisselen.

Prijs opbouw

De prijs voor deze retraite bestaat uit twee delen. Bij je aanmelding maak je het bedrag over voor de accommodatie en alle vegetarische maaltijden en drankjes tijdens je verblijf.

Voor de begeleiding tijdens de retraite bepaal je zelf het bedrag, dit betaal je aan het eind van de retraite. Op die manier willen we deze retraite voor iedereen toegankelijk maken. Omdat de één wat meer betaalt kan een ander voor een lager bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat dit soort retraites voor iedereen toegankelijk blijven.

KOSTEN

De prijs voor deze stilteretraite bestaat uit twee delen. Van tevoren maak je het bedrag over voor de overnachtingen en het eten en drinken.

Voor de begeleiding tijdens de retraite (meditaties en yoga) bepaal je zelf het bedrag. Dit betaal je aan het eind van de midweek.

2/3-persoonskamer

€335,50 per persoon

4 overnachtingen, 4 keer ontbijt, 4 keer lunch en 4 keer avondeten

Incl. beddengoed en handdoeken

Douche en toilet op de kamer

1-persoonskamer

€435,50 per persoon

4 overnachtingen, 4 keer ontbijt, 4 keer lunch en 4 keer avondeten

Incl. beddengoed en handdoeken

Gebruik van sanitaire ruimte op de gang

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.