Yoga

banner01.jpg

Mijn naam is Mariel Slotman, en in 2011 ben ik begonnen met het geven van yoga op het Waddeneiland Vlieland, waar ik toen met mijn gezin woonde. Om yoga met meer mensen te kunnen delen, en omdat Vlieland zich er perfect voor leende, ben ik kort daarna begonnen met het organiseren van yogaweekenden. In 2017 werd het, na 24 jaar op Vlieland te hebben gewoond, tijd voor een nieuwe uitdaging. We hebben de stap gewaagd en vonden op een prachtige plek in het kleine dorpje Ravenswoud op de grens van Friesland en Drenthe een oude onbewoonbaar verklaarde boerderij  midden in de natuur. Begin april 2018 hebben we, na meer dan een jaar verbouwen, onze ruim 100 jaar oude yoga boerderij en B&B de Witte Raaf geopend!

banner02.jpg

Wekelijkse YogaLESSEN 

Op dit moment zijn er geen fysieke lessen, maar vind je onder het kopje "online lessen" de vier online yogalessen die wekelijks gegeven worden.

Ik verzorg iedere week vijf yogalessen in de sfeervolle yogaruimte in de boerderij. De oude houten gebinten in de yogaruimte stralen rust uit. De ruimte zelf voelt met zijn houten vloer prettig aan, en 4 ramen zorgen voor voldoende licht. Eenvoud, ontspannen en goed voor jezelf zorgen zijn de rode draad in mijn lessen.

Op dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur is er een YinYoga les en van 20.00 tot 21.00 uur een afwisselende les. Soms zacht, soms iets pittiger. Hatha Yoga is de rode draad, met uitstapjes naar BackMitra yoga en Flow Yoga. Onder het tabblad "wekelijkse lessen" lees je meer over YinYoga en de andere yogavormen die aangeboden worden. Wil je steeds de nieuwste informatie ontvangen over de yogalessen? Schrijf je dan in voor de af en toe en onregelmatig verschijnende nieuwsbrief

Iedere donderdag kun je er van 16.30 tot 17.30 uur een  Back Mitra Yoga les bij wonen. Daarna van 18.30 tot 19.30 een YinYogales. Komt iets later op de avond je beter uit, dan is er op donderdagvan 19.30 tot 20.30 uur een wisselende les waarbij het programma wekelijks varieert van Hatha yoga tot backMitra Yoga en FlowYoga..

Ik nodig je van harte uit om mee te doen! Meld je direct aan voor een gratis PROEFLES als je interesse hebt.

Privéles

Ook een privéles behoort tot de mogelijkheden. Die kun je boeken per half uur of per uur. Fijn om een helemaal op jou afgestemde les te volgen, of een les te boeken die helemaal aan jouw wens is aangepast. Een privéles hoeft niet per sé voor 1 persoon te zijn, je kunt de les ook boeken samen met je vriendin(nen), vriend of misschien wel je moeder.

Privéles boeken

Sup(Yoga)Safari-tochten

In de zomer kun je regelmatig deelnemen aan een spectaculaire en verrassend mooie Sup(Yoga)SafariTocht.

Een ware belevenis! Kom uit je comfort-zone en verras jezelf met dit mooie cadeau. Meer informatie lees je hier.

Yogaweekenden

Naast de wekelijkse lessen vinden er ieder jaar zo'n tien yogaweekenden in de boerderij plaats. Nieuwsgierig? Klik voor meer informatie hier

Yogareis

Houd je naast yoga wel van een beetje uitdaging én van reizen? Dan is een spectaculaire yoga-rond-reis door Costa Rica misschien iets voor jou! De reis staat weer op de planning voor het najaar van 2021. Hier lees je er alles over!

Tot ziens bij BoerderijYoga!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.