Yoga

banner01.jpg

Mijn naam is Mariel Slotman, en in 2011 ben ik begonnen met het geven van yoga op het Waddeneiland Vlieland, waar ik toen met mijn gezin woonde. Om yoga met meer mensen te kunnen delen, en omdat Vlieland zich er perfect voor leende, ben ik kort daarna begonnen met het organiseren van yoga-weekenden. In 2017 werd het, na 24 jaar op Vlieland te hebben gewoond, tijd voor een nieuwe uitdaging. We hebben de stap gewaagd en vonden op een prachtige plek in het kleine dorpje Ravenswoud op de grens van Friesland en Drenthe een oude onbewoonbaar verklaarde boerderij  midden in de natuur. Begin april 2018 hebben we, na meer dan een jaar verbouwen, onze ruim 100 jaar oude yoga boerderij en B&B de Witte Raaf geopend!

Nu, in april 2022 is het tijd om weer een nieuwe weg in te slaan.
Onze prachtig verbouwde boerderij staat te koop.
Wat we gaan doen?
Daarover schrijf ik hier binnenkort meer. Maar volg ons op FB en Insta (boerderijyoga) en je leest al meer over onze plannen;-)
Alles weten? Schrijf je dan via de contactpagina in voor onze nieuwsbrief.

Vanaf 1 juli komen alle yogalessen te vervallen.

Heb je een lessenkaart dan is het wellicht handig daar rekening mee te houden. Er is nog ruim voldoende tijd om al je aangekochte lessen te "verzilveren". Kom dus volop genieten van de fysieke of online lessen de komende periode. Natuurlijk kun je losse lessen aanschaffen als je kaart op is, zodat je tot de allerlaatste les in Ravenswoud yoga kunt blijven genieten!
Let op: je kunt geen aanspraak maken op restitutie mochten er lessen op je kaart overblijven.

banner02.jpg

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.