Yoga

banner01.jpg

Mijn naam is Mariel Slotman, en in 2011 ben ik begonnen met het geven van yoga op het Waddeneiland Vlieland, waar ik toen met mijn gezin woonde. Om yoga met meer mensen te kunnen delen, en omdat Vlieland zich er perfect voor leende, ben ik kort daarna begonnen met het organiseren van yoga-weekenden. In 2017 werd het, na 24 jaar op Vlieland te hebben gewoond, tijd voor een nieuwe uitdaging. We hebben de stap gewaagd en vonden op een prachtige plek in het kleine dorpje Ravenswoud op de grens van Friesland en Drenthe een oude onbewoonbaar verklaarde boerderij  midden in de natuur. Begin april 2018 hebben we, na meer dan een jaar verbouwen, onze ruim 100 jaar oude yoga boerderij en B&B de Witte Raaf geopend!

Nu, in april 2022 is het tijd om weer een nieuwe weg in te slaan.
Onze prachtig verbouwde boerderij staat te koop.
Wat we gaan doen?
Daarover schrijf ik hier binnenkort meer. Maar volg ons op FB en Insta (boerderijyoga) en je leest al meer over onze plannen;-)
Alles weten? Schrijf je dan via de contactpagina in voor onze nieuwsbrief.

Vanaf 1 juli komen alle yogalessen te vervallen.

Heb je een lessenkaart dan is het wellicht handig daar rekening mee te houden. Er is nog ruim voldoende tijd om al je aangekochte lessen te "verzilveren". Kom dus volop genieten van de fysieke of online lessen de komende periode. Natuurlijk kun je losse lessen aanschaffen als je kaart op is, zodat je tot de allerlaatste les in Ravenswoud yoga kunt blijven genieten!
Let op: je kunt geen aanspraak maken op restitutie mochten er lessen op je kaart overblijven.

banner02.jpg

Wekelijkse YogaLESSEN 

Ik verzorg iedere week diverse yogalessen in de sfeervolle yogaruimte in de boerderij. Momenteel ook "hybride", waarbij je zowel online als fysiek kunt deelnemen aan de les. De oude houten gebinten in de yogaruimte stralen rust uit. De ruimte zelf voelt met zijn houten vloer prettig aan, en 4 ramen zorgen voor voldoende licht. Eenvoud, ontspannen en goed voor jezelf zorgen zijn de rode draad in mijn lessen.

Ik verzorg er op donderdag BackMitra en Yin yogalessen.

Lees onder het kopje "yogalessen" meer over de inhoud van de les.

Wil je steeds de nieuwste informatie ontvangen over de yogalessen? Schrijf je dan in voor de af en toe en onregelmatig verschijnende nieuwsbrief

Ik nodig je van harte uit om mee te doen!

Je kunt je hier aanmelden voor de yogales van je keuze.

Privéles

Ook een privéles behoort tot de mogelijkheden. Die kun je boeken per half uur of per uur. Fijn om een helemaal op jou afgestemde les te volgen, of een les te boeken die helemaal aan jouw wens is aangepast. Een privéles hoeft niet per sé voor 1 persoon te zijn, je kunt de les ook boeken samen met je vriendin(nen), vriend of misschien wel je moeder.

Onder het kopje "tarieven" vind je de prijzen.

Privéles boeken

Groepslessen

Heb je interesse om een yogales met een groepje te beleven? Tot 10 personen kunnen we terecht in mijn sfeervolle yogaruimte onder de oude gebinten in onze boerderij. Vanaf 10 personen kan ik de yoga komen geven op locatie, als daar ruimte voor is. Dat kan binnen, maar ook buiten. Via het contactformulier op de website of middels een telefoontje kunnen we overleggen wat je wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Onder het kopje "tarieven" vind je de prijzen.

Groepsles boeken

Sup(Yoga)Safari-tochten

In de zomer kun je regelmatig deelnemen aan een spectaculaire en verrassend mooie Sup(Yoga)SafariTocht.

Een ware belevenis! Kom uit je comfort-zone en verras jezelf met dit mooie cadeau. Meer informatie lees je hier.

Yogaweekenden

Naast de wekelijkse lessen vinden er ieder jaar zo'n tien yogaweekenden in de boerderij plaats. Nieuwsgierig? Klik voor meer informatie hier.

Tot ziens bij BoerderijYoga!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.