Yoga

banner01.jpg

We hebben de stap gewaagd en het eiland Vlieland na 24 jaar ingeruild voor het platteland. Na een zoektocht naar de ideale boerderij op de ideale plek kwamen we uit in Ravenswoud. Hier hebben een geweldig plekje gevonden, midden in de natuur. Begin april 2018 hebben we, na meer dan een jaar verbouwen, onze ruim 100 jaar oude yoga boerderij en B&B de Witte Raaf geopend!

banner02.jpg

Wekelijkse YogaLESSEN 

Iedere donderdagmiddag kun je er van 16.30 uur tot 17.30 uur een combinatieles HathaYoga/ Back Mitra Yoga bij wonen. Komt de avond je beter uit, dan  is er op donderdagvan 19.30 tpt 20.30 een Flowyogales.

Op dinsdagavond van 19.30-20.30 uur is er een combinatieles van van HathaYoga, FlowYoga en BackMitra. Wil je informatie ontvangen over de yogalessen? Schrijf je dan in voor de af en toe en onregelmatig verschijnende nieuwsbrief

Ik heet je van harte welkom om mee te doen! Klik hier voor meer informatie over de wekelijkse combinatie-les, of meld je direct aan voor een gratis PROEFLES

Privéles

Ook een privéles behoort tot de mogelijkheden. Die kun je boeken per half uur of per uur. Fijn om een helemaal op jou afgestemde les te volgen, of een les te boeken die helemaal aan jouw wens is aangepast. Een privéles hoeft niet per sé voor 1 persoon te zijn, je kunt de les ook boeken samen met je vriendin(nen), vriend of misschien wel je moeder.

Privéles boeken

Sup(Yoga)Safari-tochten

In de zomer van 2019 kun je regelmatig deelnemen aan een spectaculaire en verrassend mooie Sup(Yoga)SafariTocht.

Een ware belevenis! Kom uit je comfort-zone en verras jezelf met dit mooie cadeau. Meer informatie lees je hier.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.