online yogalessen

stel haalbare doelen - begin eenvoudig

De komende weken komen alle fysieke yogalessen helaas te vervallen. Tijdens de vorige lockdown, in maart, heb ik vele korte yogafilmpjes opgenomen, die de reguliere lessen vervingen.

Deze keer bied ik tot 19 januari wekelijkse “live” online yogalessen aan. Iedere week vier lessen;

  • Yinyoga les op dinsdagavond van 19.30-20.30 uur
  • Hathayoga op woensdagavond van 19.30-20.30 uur
  • BackMitra yogales op donderdag-namiddag 17.00-18.00 uur
  • BackMitra yogales op donderdag-avond 20.00-21.00 uur

Als je deel wilt nemen aan een “live” online les, klik dan op de de link hieronder. Je kunt dan direct de les van je keuze boeken*. 

naar het lesrooster/ les boeken

Een losse "online" les kost €8,-

Je kunt ook een 10 lessenkaart aanschaffen

*Heb je geen tegoed? Klik dan op "nieuw product" en maak je keuze. Daarna kun je, al naar gelang je keuze, één of meerder lessen boeken.

Lukt het niet? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Mocht je interesse hebben in de eerder opgenomen video’s met diverse yogavormen, dan is het hele pakket met 28 diverse lesjes van tussen de 8 en de 20 minuten te koop voor €25,-

online les pakket aankopen

OVER DE KORTE OPGENOMEN YOGA-VIDEO'S

Omdat ik uit ervaring weet hoe lastig het is om thuis de tijd te nemen om op je matje neer te strijken, heb ik de drempel zo laag mogelijk gemaakt.

Mijn online yogalessen zijn korte lesjes van 10 tot 20 minuten per keer. Dat maakt het eenvoudiger om er toch even de tijd voor te nemen. De lesjes zijn laagdrempelig, en zijn met lichte kwinkslag opgenomen. Verre van perfect, maar leuk om te volgen, op elk moment.

Zo zijn er "net uit bed" lesjes, "onderweg" lesjes, "ik heb eigenlijk geen zin" lesjes en ga zo maar door.

Toch liever langer op je matje? Dan plak je een aantal lesjes naar wens aan elkaar en kun je uren vooruit;-)

99a80155dc4833f724c235d20e5f27b1.jpg

backmitra actie en lessen

In de afgelopen jaren zijn er héél veel yogi(ni)’s geweest die een BackMitra aangeschaft hebben. Hoe fijn om dan nu ook online mijn BackMitra lessen te kunnen volgen!

BackMitra Yoga is heel rustig en weinig dynamisch, en bij uitstek geschikt bij klachten aan het bekken, de rug, nek en schouders. Met maar een paar keer per week 10 minuten oefeningen doen op je BackMitra zul je al zoveel verschil merken. Probeer het eens, het zal je verbazen.

Guy en Judith van het BackMitra team hebben een leuke actie bedacht om je in deze lastige tijd tegemoet te komen en je de kans te geven de BackMitra extra voordelig aan te schaffen. Interesse? Stuur me dan een mail of app en je ontvangt een kortingscode om de BackMitra met 20% korting aan te schaffen. ( Actie geldig t/m 19 januari)

Ik heb 7 video's met backmitra lessen opgenomen. Elke les duurt tussen de 5 en de 20 minuten. Wil je alléén de online backmitra video's kopen, dan kan dat. De vergoeding bedraagt €6,50. 

Online BackMitra video's kopen

c4ab03689dde6028c71663ea4513c580.jpg

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.