Sup-Yoga-Safari-Tocht

In de zomerperiode in 2018 kun je meedoen met een SupYogaSafari Tocht in het mooie Ravenswoud.

Door de Compagnonsbossen lopen de zogenaamde "wieken". Wieken zijn brede "sloten" die vroeger gegraven zijn om de gestoken veenturfen te kunnen afvoeren. De wieken voeren je door een prachtig natuurgebied, en vanaf het water is de beleving wel heel bijzonder! De waterkanten zijn prachtig begroeid, er lopen herten door de bossen, het is er immens stil, als je tenminste het geluid van de vele vogels en het ruisen van de wind door de bomen niet meerekent, en de natuur om je heen is adembenemend mooi. Stil glijden we over het water, om dan ergens midden op het water een stop te maken en op onze supplanken yoga te gaan doen. Een unieke belevenis!

WAT IS SUPYOGA?

SUP Yoga (StandUpPaddleboarden) doe je op een soort plank die nog het meest op een iets bredere surfplank lijkt.

Yoga op een SUP is yoga met een extra dimensie. Je bent in de buitenlucht, op het water zelfs, en er wordt een extra beroep op je balans gedaan. Wees niet bang dat je het niet kunt, iedereen kan meedoen. Ook als je geen ervaring hebt met suppen of met yoga. We passen de oefeningen aan ieders niveau aan. Extra uitdaging, of vereenvoudigen van de houdingen, alles is mogelijk. Als balans je ding niet blijkt te zijn, dan gaat het suppen ook prima op je knieën. Aan de geweldige beleving doet dat niets af!

INSCHRIJVING SUP-YOGA

Daag jezelf uit en geniet mee van zo'n geweldige tocht. Ik nodig je van harte uit! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om zo geen enkele SUP-tocht te missen! of meld je nu alvast aan voor zo'n avontuurlijke tocht.

Liever geen yoga maar wel een Sup-Safari-tocht? Dat kan natuurlijk ook! 

Alles over SUPtochten lees je hier Maak er een heel bijzonder uitje van door in overleg ook een picknick-voor-onderweg te boeken!

Deelname aan een Sup-Yoga-Safari-Tocht kost: €27,50 p.p. De tocht vindt doorgang bij minimaal 3 peronen.

Bij slecht weer wordt de tocht geannuleerd en ontvang je je geld terug.

BOEK DIRECT

Geplande SUP-Yoga-Safari-tochten voor augustus 2018

  • Woensdag 15 augustus 13.30 – 15.30
  • Zaterdag 25 augustus 15.30 – 18.30 | VOLGEBOEKT |

Het is ook mogelijk om een privé Sup-Yoga-Safari-tocht te boeken, of een eigen groepje samen te stellen. Tijdstip in overleg.

KOSTEN PER PERSOON BIJ:

  • 5 deelnemers: €25
  • 4 deelnemers: €30
  • 3 deelnemers: €37,50
  • 2 deelnemers; €45

(tocht van ongeveer 3 uur, incl thee)

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.