Wekelijkse lessen

Wekelijks geef ik 3 yogalessen. Wil je graag eens een gratis proefles meedoen? Geef je dan op middels het contactformulier.

Dinsdag 19.30-20.30 uur 

Donderdag 16.30-17.30 uur 

Donderdag 19.30-20.30 uur

Onder de volgende afbeelding lees je meer over de verschillende lessen.

                               

                              Losse les  €12 | 5 lessen kaart €42,50 | 10 lessen kaart €80

Bij Hatha Yoga ligt het accent op ademhaling en ontspanning. Het kan je helpen het evenwicht in jezelf te (her)vinden. Hatha Yoga kan helpen bij ademhalingsproblemen, stress, depressie, een burn-out of gewoon om dichter bij jezelf te komen.

Hatha yoga is een rustige vorm van Yoga die voor iedereen te volgen is. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben of lenig voor te zijn. Wanneer je lekkerder in je vel wilt komen te zitten, meer verbinding wilt voelen tussen lichaam en geest, of snel uit evenwicht raakt, probeer dan eens een gratis proefles. Hatha Yoga is goed voor jezelf zorgen en zuinig zijn op jezelf. En verdienen we dat niet allemaal?

BackMitra Yoga is in nieuw in Noord Nederland, maar in het buitenland heeft het de afgelopen jaren zijn kwaliteit bewezen! Bij Back Mitra Yoga wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde "BackMitra", die tijdens de yogales zorgt voor een juiste houding van rug, schouders en nek. Op de BackMitra worden houdingen en oefeningen uitgevoerd waardoor je rug, nek en schouders getraind worden en je zelfs hernia's en scoliose kunt verbeteren/verhelpen! Daarnaast verbeterd je ademhaling en wordt je borstkas ruimer, waardoor je letterlijk meer adem krijgt!

FlowYoga is een vorm van Hatha Yoga waarbij de asana's/ houdingen in een vloeiende vorm op het ritme van de adem worden uitgevoerd. Hierdoor is het makkelijker om je aandacht erbij te houden en niet af te dwalen. Het is een prettige workout, met het accent op de adem. Een fijne en mooie manier om je geest en lichaam met elkaar in contact te brengen.

Deze vorm van yoga zal ik op de dinsdag combineren met diverse andere yogavormen. Laat je wekelijks verrassen en meenemen op een yogareis. De fijne yogaruimte onder de houten gebinten van de boerderij is je decor. Meer heb je niet nodig voor deze avontuurlijke en ontspannende reis door yogaland.

duo_tang_bijgesneden_aecea7fa.jpg

De les op de donderdagmiddag combineert HathaYoga en BackMitra Yoga. Ervaar wat het voor jou kan doen en vraag om een plekje op de reserve- / wachtlijst voor een gratis proefles.

De les op dinsdagavond is afwisselend. Je maakt kennis met yoga, meditatie technieken en mindfulness, maar ook met de krachtigere yang-yogavormen. Bij interesse in deze les: vraag om een plekje op de reserve- / wachtlijst voor een gratis proefles.

De les op de donderdagavond is wat uitdagender dan de lessen op dinsdagavond en donderdagmiddag. Ook hier worden verschillende yogavormen gecombineerd en zal de les wekelijks verschillen.  De donderdagavond les start vanaf 10 januari en hiervoor zijn nog plekken vrij! Een proefles is altijd gratis.

                                                              AANMELDEN

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.