08-2-19 Yoga & Running

YOGA & RUNNING WEEKEND | 8-10 FEBRUARI | €179,50

                                                | Nog 6 plaatsen beschikbaar |

Running weekend.jpg

Op vrijdagmiddag tussen 19.00 en 19.30 uur heten yogadocente Mariel Slotman en Runningtherapeute Edith Appel je hartelijk welkom in de geheel vrijgelegen boerderij en B&B de Witte Raaf!

Dit weekend is een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning! De boerderij biedt privacy en rust. De kamers en verblijfsruimte zijn eenvoudig, maar erg gezellig en met recht bijzonder te noemen. Yoga past bij de sfeer van de boerderij en de rustgevende streek die zich met name onderscheidt door grote bossen en veengebieden. De hardloopsessies bieden de uitdaging en prettige inspanning. Yoga is de tegenhang, de ontspanning maar misschien voor jou ook wel juist de inspanning. We laten je heel graag kennismaken met dit prachtige natuurgebied en onze mooie gelegen boerderij waarvan we zeker weten dat je er daarna zeker nog eens terug wilt komen.

De sfeervolle yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping van de oude boerderij en wordt gemarkeerd door twee prachtige originele gebinten.

In de ontvangstruimte van de boerderij vind je uitgeschreven routes om te wandelen. Van korte afstanden tot wat uitdagender. Vanuit de boerderij, als je de lange oprijlaan afloopt, wandel je zó de Compagnonsbossen in! Grote kans dat een ree je pad kruist.

Maar als je het niet erg vindt om de auto te pakken, is een ritje dwars door het Fochteloer Veen naar Veenhuizen zeer de moeite waard!

PROGRAMMA

koffielust_a1cbe144.jpg

Ontvangst op vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur.

De eerste ontspannende yogales start om 20.00 uur en sluiten we af met een fijne ontspanning

Je kunt aansluitend zo je bedje in rollen, of nog even nazitten met een lekker kopje thee. In de ontvangstruimte staat een comfortabele bank, kun je gratis koffie en thee zetten, en eindeloos genieten van de avond in de knusse boerderij.

Op zaterdagochtend staat er tussen 08.00 en 09.00 uur een ontbijt voor je klaar, en starten we om 10.00 uur met de tweede yogales.

Na de yogales heb je tot 16.00 uur de tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een heerlijke fietstocht te maken.

Om 16.30 uur trek je je loopschoenen aan en neemt Edith Appel je mee op verkenning door de prachtige omgeving, terwijl Mariel haar best gaat doen om een lekkere maaltijd te koken, zodat je bij thuiskomst zo aan kunt schuiven! We eten met elkaar, (wijn/ sap inclusief) en de rest van de avond is voor jou! Je kunt je opkrullen met een boek op je kamer of de gezellige gesprekken voortzetten in de ontvangstruimte. De yogaruimte staat tot je beschikking voor een fijne meditatie of heerlijk momentje voor jezelf als dat is waar je behoefte aan hebt.

        

Yogaruimte.jpg

Op zondagochtend gaan we vroeg uit de veren! Al voor het ontbijt, om 08.00 uur vertrekken we de frisse ochtendlucht in voor een heerlijke run. Bij thuiskomst staat er weer een ontbijt voor je klaar. We sluiten het weekend af met een yogales van 10.30 tot 11.30 uur. Na een afsluitend kopje thee is er een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

Voor deelname aan dit weekend hoef je geen yoga ervaring te hebben. Voor wat betreft het hardlopen: je kunt in ieder geval 5 km hardlopen in een rustig tempo. Het doel van dit weekend is ontspannen en genieten, dat zie je ook terug bij de loopsessies. Niet prestatiegericht, wel mindfull en met momenten om de bijzonder mooie omgeving in je op te nemen.

SAMENGEVAT

Aankomst op vrijdag 8 februari tussen 19.00 en 19.30 uur

Vertrek op zondag 10 febuari rond 12.30 uur

Groepsgrootte: minimaal 5 personen en maximaal 10 personen

KOSTEN:

€179,50 op basis van een gedeelde kamer (maximaal 3 personen, eigen sanitair)

€199,50 op basis van een twee persoonskamer (eigen sanitair)

€219,50 op basis van een 1 persoonskamer (slechts 2 beschikbaar, sanitair in de hal)

INCLUSIEF:
  • 2 x overnachting (incl. linnengoed)
  • 2 x ontbijt
  • 2x lunchpakket
  • 1x diner
  • onbeperkt koffie/ thee
  • alle yoga/ runninglessen
  • toeristenbelasting
EXCLUSIEF:
  • drankjes anders dan koffie/ thee en water m.u.v de drankjes tijdens het diner

Dit weekend boeken

b7fb1191518f235386e309020a5ab4a0.jpg

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.