11-13 juni 2021 Yoga Kampeer weekend

5-11-20_-_banner_-_verkleind_674670ad.jpg

YOGA-KAMPEER WEEKEND MET WILDPLUK WANDELING.

11-13 juni 2021 | €102,50 p.p.

Het was even zoeken, maar ik denk dat ik met dit bijzondere arrangement een heerlijk yoga-weekend heb samengesteld dat onder alle omstandigheden doorgang kan vinden. (Als je tenminste voor nood je regenpak meeneemt😉)

Een weekend waarbij verbinding centraal staat. Je verbinden met de natuur, met je medekampeerders als je wilt, maar bovenal met jezelf.

Je verblijft van vrijdag tot zondag op onze mini-natuurcamping, een charmant kampeerveldje tussen de bomen met plek voor 7 tentjes. Als je op vrijdag aankomt zoek je eerst een fijn plekje voor je tentje en voor jezelf. De vrijdagavond vul je naar eigen behoefte in. Met een boek voor je tent, uitgebreid camping-koken of ga voor mooie gesprekken om het kampvuur.

Je leest HIER meer over de camping.

Als je ’s ochtends wakker wordt staat er een verrassend ontbijtje to-go mét koffie of thee voor je klaar. Je hoeft het alleen maar op te halen. In alle rust kun je voor je tent genieten van het lekkers en de dag langzaam starten.

Aan het einde van de ochtend is het tijd voor een fijne yogales in de tuin, of bij minder mooi weer, een yogawandeling. Daarna is de middag van jou. Je kunt, op elk willekeurig tijdstip, starten met de wildplukwandeling. Je krijgt een route mee plus uitleg over eetbare plantjes die je onderweg gaat tegenkomen. Een serieuze speurtocht dus, naar al het lekkers dat moeder natuur ons biedt. Je kunt zo lang over de wandeling doen als je zelf wilt. Misschien neem je lekker (je eigen gemaakte) lunchpakket mee, en maak je er meteen een picknick en middag-vullend programma van.

In je zelf gekookte avondmaaltijd verwerk je de wildpluk. De recepten hiervoor ontvang je van te voren na je aanmelding in je inbox. Zo kun je thuis alvast enkele inkopen doen.

Natuurlijk is het mogelijk om samen met anderen te koken, maar je kunt ook geheel je eigen plan trekken.

Op zondagochtend staat er opnieuw een ontbijt-to-go voor je klaar.

We sluiten het weekend in stijl af met een buiten-yogales in de tuin om 11 uur. (Of yogawandeling met minder mooi weer) Daarna maak je je klaar voor de terugreis. Nog helemaal geen zin? Natuurlijk is het mogelijk een nachtje eerder of langer bij te boeken.

FV.jpg

SAMENGEVAT:

Kosten: €102,50 p.p.

INCLUSIEF

Aanmelden

betsy_en_brutus_-_2_72dd7364.jpg

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.