13-15 maart 2020 Yoga en Mindfulness

MINDFULNESS | 13-15 MAART | VANAF €217,50 P.P.

MET BRENDA LELIE

| nog 10 plaatsen vrij |

banner_26d98f44.jpg

Op onze mooie yogaboerderij, midden in de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold mag je van vrijdag 13 maart t/m zondag 15 maart genieten van rust, stilte en natuur. Je wordt volledig in de watten gelegd, er wordt voor je gekookt en je geniet van fijne yogalessen en verdiepende en rustgevende mindful-momenten.

Merk je dat meditatie je goed doet en dat je dat graag verder uit wil diepen? Dan is dit weekend daarvoor een hele mooie kans. Als je wat langer in stilte bent en je de dagelijkse dingen echt een tijdje los kunt laten kun je echt voelen wat er te voelen valt. Wat speelt er in je leven? Wat is voor jou belangrijk? Hoe goed zorg jij voor jezelf?

Je arriveert op vrijdagnamiddag en we maken kennis met elkaar terwijl we genieten van een smakelijke maaltijdsoep. Je hebt de mogelijkheid jezelf lekker te settelen op je fijne kamer en de boerderij en de fantastische tuin te verkennen.

'S avonds staat er een meditatie op het programma en gaan we de stilte in die we pas na het ontbijt op zaterdagochtend weer doorbreken.

Na het ontbijt zal Mariel een fijne yogales verzorgen waarbij mind en lichaam weer leren samenwerken. En na de yoga ligt er een heerlijke dag voor je om op de fiets te stappen en te genieten van al het moois rondom de boerderij. Zoals het Drents Friese Wold, het Fochteloer Veen of Pittoreske plaatsjes als Veenhuizen. Als je liever wandelt kan dat ook, vanuit de boerderij loop je zo de stilte van de Compagnonsbossen in!

Om 17.00 uur zal Brenda je weer meenemen in een fijne geleide meditatie. Het in stilte gaan stellen we uit tot na de avondmaaltijd.

Barokkamer.jpg

Na de meditatie kun je zo beneden aanschuiven om met elkaar te genieten van de kookkunsten van Mariel. Als enthousiaste hobbykok zal ze zorgen voor een lekkere en vooral ook gezellige maaktijd met elkaar. Omdat we niet alleen de stilte, maar ook het samenzijn en de gezelligheid willen vieren.

De zaterdag sluiten we af met opnieuw een meditatie. Deze keer luidt de meditatie opnieuw de stilte in, en die onderbreken we opnieuw na het ontbijt op zondagochtend.

Als je verder naar beneden scrollt vind je het precieze programma.

Tijdens dit weekend zullen we de momenten van stilte gebruiken als instrument om meer aandachtig te kunnen zijn. Als groep ondersteunen en versterken we elkaar. Tijdens de meditatie door je stille aanwezigheid, maar ook tijdens de dagelijkse momenten waarin er ruimte is om je ervaringen tijdens de oefeningen uit te wisselen.

Brenda Lelie begeleidt je dit weekend tijdens de meditaties en stilte-momenten, en Mariel Slotman is je gastvrouw. Ze verzorgt tevens de yogalessen.

c2716a955bf7e11d666f2b7f57384ee0.jpg

PROGRAMMA:

Vrijdag

 • 17:00 aankomst
 • 18:00 lichte maaltijd (soep)
 • 20:00 inleiding weekend - meditatie (stil t/m het ontbijt)

Zaterdag

 • 8:00 meditatie
 • 8:30 ontbijt (in stilte)
 • 10:00 yoga (Mariel)

vrije tijd

 • 17:00 meditatie
 • 18:00 maaltijd
 • 20:00 meditatie (stil t/m het ontbijt)

Zondag

 • 8:00 meditatie
 • 8:30 ontbijt (in stilte)
 • 10:00 yoga (Mariel) + meditatie + afsluiting

e44369572fd0707447fab3a687c2c69c.jpg

KOSTEN

€217,50 p.p. | o.b.v. meerpersoonskamer (max 3p, eigen sanitair)

€237,50 p.p. | o.b.v. 2 persoonskamer (eigen sanitair)

€257,50 p.p. | o.b.v een 1 persoonskamer (sanitair in de hal)

Klik hier om je aan te melden.

OVER BRENDA:

Mijn naam is Brenda Lelie (1984) en ik ben mindfulnesstrainer en psycholoog.

Mindfulness helpt mij in het maken van keuzes die écht bij me passen. Zo is ook mijn bedrijf ontstaan. Ik ben er inmiddels wel achter dat ik te eigenwijs ben om binnen vaste structuren te werken. Daarnaast helpt het me ook om te kunnen omgaan met de lastige dingen in het leven. Ik ben ernstig ziek geweest en door het beoefenen van mindfulness ben ik mentaal steeds overeind gebleven. Naast het omgaan met lastige dingen maakt mindfulness mijn leven ook mooier doordat ik veel meer oog heb voor de dingen die er voor mij echt toe doen.

Als trainer vind ik het belangrijk om een open houding te hebben naar alle ervaringen die gedeeld worden. Ik vind dan ook niet snel iets gek en ben nogal nuchter. Dat vind ik ook zo fijn aan mindfulness, het gaat om bewustwording zonder dat daar heel zweverig over gedaan hoeft te worden.

Zoals je aan mijn foto’s op deze website kan zien ben ik het gelukkigst in de natuur. Een paar maanden per jaar woon ik midden in het bos in Letland. De rest van het jaar woon ik in Nijmegen, waar ik óók heel veel van hou.

OVER MARIEL:

Na 24 jaar op Vlieland te hebben gewoond, waar ik vanaf 2011 yogalessen en yogaweekenden verzorgde, ben ik in 2017 met mijn echtgenoot naar “het vaste land” vertrokken. We hebben een onbewoonbaar verklaarde boerderij gekocht in Ravenswoud, een piepklein plaatsje op de grens van Friesland en Drenthe, dicht bij Appelscha.

Na een half jaar slopen konden we beginnen aan de opbouw van onze yogaboerderij en B&B, die we de Witte Raaf hebben genoemd. We zitten nog steeds volop in de opbouwfase van met name het privé gedeelte van de boerderij. Het gastengedeelte hebben we in april 2018 geopend. De fijne kamers en de heerlijke yogaruimte onder de oude gebinten van de boerderij maken dat vele gasten in deze heerlijke plek een uitvalsbasis hebben gevonden. Om op te laden, te genieten van de natuur en de stilte, of zomaar om zichzelf te verwennen.

We delen onze fantastische plek graag met je! Wees welkom in ons paradijsje. Pak je wandelschoenen in, en geniet mee van ons avontuur.

c0a6bdfc55295578ebce448a3d78a4c6.jpg

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.