20-22 aug. 2021 Yoga Kampeer weekend

5-11-20_-_banner_-_verkleind_674670ad.jpg

YOGA-KAMPEER WEEKEND MET WILDPLUK WANDELING.

                                                           20-22 aug. 2021 | €138 p.p.

Het was even zoeken, maar ik denk dat ik met dit bijzondere arrangement een heerlijk yoga-weekend heb samengesteld dat onder alle omstandigheden doorgang kan vinden. (Als je tenminste voor nood je regenpak meeneemt😉)

Een weekend waarbij verbinding centraal staat. Je verbinden met de natuur, met je medekampeerders als je wilt, maar bovenal met jezelf.

Je verblijft van vrijdag tot zondag op onze mini-natuurcamping, een charmant kampeerveldje tussen de bomen met plek voor 7 tentjes. Als je op vrijdag aankomt zoek je eerst een fijn plekje voor je tentje en voor jezelf. De vrijdagavond vul je naar eigen behoefte in. Met een boek voor je tent, uitgebreid camping-koken of ga voor mooie gesprekken om het kampvuur.

Je leest HIER meer over de camping.

Als je ’s ochtends wakker wordt van de stilte is de ochtend voor jou. Ontbijten voor je tent, een lekker boek lezen of een wandeling maken of met de supplank het water op, je mag het zelf invullen.

Om 10.30 uur is het tijd voor een fijne yogales in de tuin, of bij minder mooi weer, een yogawandeling. Daarna is de middag van jou. Om 15 uur starten we met een wildplukwandeling. In ongeveer twee uur tijd verkennen we al wandelend de natuur om ons heen. Je zult merken hoeveel eetbare plantjes je normaal gesproken ongemerkt passeert. Laat je door de natuur verrassen tijdens deze leerzame wandeling.

In je zelf gekookte avondmaaltijd verwerk je de wildpluk. De recepten hiervoor ontvang je van te voren na je aanmelding in je inbox. Zo kun je thuis alvast enkele inkopen doen.

Natuurlijk is het mogelijk om samen met anderen te koken, maar je kunt ook geheel je eigen plan trekken.

We sluiten het weekend samen in stijl af met een buiten-yogales in de tuin om 10.30 uur. (Of yogawandeling met minder mooi weer) Daarna maak je je klaar voor de terugreis. Maar....voordat de pret écht over is mag je in de prachtige pluktuin van Nina nog een mooi boeket samenstellen. Nina kweekt op meer dan 1000 2m  "Slow Flowers", onbespoten bloemen die met respect worden opgekweekt. Pluk je eigen geurige boeket in je favoriete kleuren zodat je de komende dagen steeds opnieuw herinnerd wordt aan het heerlijk yogaweekend in Ravenswoud.

FV.jpg

SAMENGEVAT:

Kosten: €138 p.p.

INCLUSIEF

Aanmelden

betsy_en_brutus_-_2_72dd7364.jpg

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.