20-22 november 2020 Yoga Proeverij

2c85fb6fb47914ce30d558eb3734ec14.jpg

20-22 NOVEMBER 2020 | YOGA PROEVERIJ | VANAF €215

Nog 6 plaatsen vrij

Van vrijdagnamiddag t/m zondagmiddag kom je genieten van yoga op een sfeervolle locatie en een prachtige plek midden in de natuur. Het zal je aan niets ontbreken en je wordt heerlijk in de watten gelegd.

Dit weekend staan er vier verschillende vormen van yoga op het programma.

De sfeervolle yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gemarkeerd door twee prachtige originele gebinten.

De yogaboerderij ligt verscholen in het groen, op wandelafstand van het Fochtelooer Veen en de Compagnonsbossen. Maar fiets je liever, dan staat er kosteloos een fiets voor je klaar en kun je ontelbare kilometers maken door het prachtige Drents Friese Wold!

Je kamer is sfeervol en heeft een terrasdeur naar buiten. Je loopt vanuit je kamer zo de prachtige royale tuin in!

PROGRAMMA

Ontvangst op vrijdagavond tussen 17.00 en 18.00 uur. Je wordt ontvangen met een kopje thee en wat lekkers, en hebt daarna de tijd om je lekker te settelen.

Rond 18.30 uur staat er een heerlijke maaltijdsoep voor je klaar. Na de maaltijd is er tijd om het eten te laten zakken. Om 21.00 sluiten we de dag af met een fijne BackMitra yogales en een lange ontspanning/ meditatie waarna je zo je bedje inrolt!

Zaterdagochtend kun je genieten van een heerlijk en gezond ontbijt waarbij je ook meteen een lunchpakketje maakt voor later op de dag.

Daarna staat er weer een yogales op het programma. Dit keer een fijne hathayoga-les die je laat kennismaken met verschillende houdingen/ asana’s. Ben je een gevorderde yogi(ni) dan is deze les een mooie gelegenheid om de houdingen verder uit te diepen.

Hierna heb je alle tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een heerlijke fietstocht te maken. (Veenhuizen is een aanrader!)

Om 17.00 zorg je dat je weer terug bent in de boerderij voor opnieuw een fijne yogales. Dit keer staat yin Yoga op het programma. De les wordt gegeven door Mathilde Holkamp*.

Als de les is afgelopen zullen de geuren uit de keuken je vast naar beneden lokken. Daar staat een warme maaltijd voor je klaar. Met elkaar gaan we gezellig en lekker eten en sluiten de dag gezamenlijk af. Bij de maaltijd wordt water geserveerd of voor de liefhebber een glaasje wijn.

Op zondagochtend staat er weer een ontbijt voor je klaar en kun je naar wens opnieuw een lunchpakketje samenstellen. We besluiten het weekend met een laatste yogales. Deze ochtend staat er een flow-yogales op het programma. Na een afsluitend kopje thee is er rond 12.30 uur een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

a6c326ff9adff9963dc55838f843aced.jpg

SAMENGEVAT:
KOSTEN

€215 o.b.v. een meerpersoonskamer (max 3 pers. en eigen sanitair)

€235 o.b.v. 2 persoonskamer (eigen sanitair)

€255 o.b.v een 1 persoonskamer (sanitair in de hal)

INCLUSIEF

5dc65863fa9d5b4c58278b6d1e3f16c6.jpg

Dit weekend is geschikt voor iedereen. Een fijn weekend om kennis te maken met yoga. Of met een andere vorm van yoga dan je gewoonlijk volgt. Maar ook een heel geschikt weekend om je yogapractice te verdiepen. Er is veel aandacht voor het juist uitvoeren van de houdingen zodat je er optimaal profijt van hebt.

Dit weekend boeken.

Hatha yoga is een rustige vorm van Yoga die voor iedereen te volgen is. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben of lenig voor te zijn. Wanneer je lekkerder in je vel wilt komen te zitten, meer verbinding wilt voelen tussen lichaam en geest, of minder in je hoofd en meer in je hart wilt komen kan Hatha Yoga je daarbij zeker helpen. Hatha Yoga is goed voor jezelf zorgen en zuinig zijn op jezelf. En verdienen we dat niet allemaal?

BackMitra Yoga is in nieuw in Noord Nederland, maar in het buitenland heeft het de afgelopen jaren zijn kwaliteit bewezen! Bij Back Mitra Yoga wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde "BackMitra", die tijdens de yogales zorgt voor een juiste houding van rug, schouders en nek. Op de BackMitra worden houdingen en oefeningen uitgevoerd waardoor je rug, nek en schouders getraind worden en je zelfs hernia's en scoliose kunt verbeteren/verhelpen! Daarnaast verbetert je ademhaling en wordt je borstkas ruimer, waardoor je letterlijk meer adem krijgt!

FlowYoga is een vorm van Hatha Yoga waarbij de asana's/ houdingen in een vloeiende vorm op het ritme van de adem worden uitgevoerd. Hierdoor is het makkelijker om je aandacht erbij te houden en niet af te dwalen. Het is een prettige workout, met het accent op de adem. Een fijne en mooie manier om je geest en lichaam met elkaar in contact te brengen.

Yin Yoga gaat niet over spieren, maar over bindweefsel en botten. Yin Yoga is uitermate geschikt voor iedereen die een stapje verder wil in zijn/haar leven. Die zichzelf wil ontwikkelen, oud zeer wil opruimen of wil ontdekken wat hem/haar tegenhoudt. Voor wie de toekomst vol vertrouwen tegemoet wil treden.

Dit weekend boeken.

Over Mariel: Interview uit 2020

Over Mathilde:

Mathilde heeft in 2008 een grote carriere-switch gemaakt toen ze haar drukke baan in het bedrijfsleven opgaf om haar hart te volgen. Ze sprak met zichzelf af alleen nog dingen te doen waar ze zelf blij van werd en die te delen met anderen. Ze volgde de vierjarige Hathayoga-opleiding waarbij anatomie en indicatie/contra-indicatie haar favoriete vakken waren. Na een proefles Critical Alignment Yoga (C.A.Y). in Amsterdam voelde ze direct dat dit de missing link was. Na haar Hathayoga-opleiding voltooide ze de bijscholing C.A.Y. en de therapie-opleiding bij Gert van Leeuwen. Inmiddels heeft ze ook de Yin Yogaopleiding bij Bivag afgerond en studeert ze Yin Yoga Medicine. Mathilde geeft C.A.Y., Yin Yoga, yogatherapie en workshops in Leidschendam/Voorburg en op locatie in Nederland en Griekenland.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.