Acro Yoga 4-6 oktober 2019

SPELEN GENIETEN ONTSPANNEN

Een weekend waarin plezier, uitdaging, spelen en genieten in de hoofdrol staan! Maar ook ontspannen, lekker eten, bewustwording , rust en natuur ontbreken niet. Zo is dit weekend mooi in balans voor de ondernemende yogi(ni).

Dit weekend werk ik samen met Bart Dieben van Bendie Yoga.

Als je naar beneden scrollt kun je lezen wie Bart is en wat hij doet. En omdat de samenwerking ons zo leuk leek hebben Bart en ik dit fijne weekend voor je samengesteld!

Bart geeft op zaterdagmiddag een workshop AcroYoga. De naam zegt het al: acrobatiek yoga. Het klinkt misschien een beetje spannend, maar het is vooral erg léuk. En helemaal anders! Dit yogaweekend kun je gemakkelijk boeken met je partner, vriend(en) of vriendin(nen). Maar ook alleen komen kan! Leuk juist, want je maakt gegarandeerd leuke contacten. Tijdens de AcroYoga werken we samen in groepjes van drie personen.

Mariel Slotman is je gastvrouw, en zij zal zorgen dat het je aan niets ontbreekt dit weekend en alles gereed is om optimaal te genieten van deze mini-vakantie. Ze geeft dit weekend twee yogalessen: op vrijdagavond en op zondagochtend. Daarnaast zorgt ze voor een heerlijke vegetarische maaltijd op zaterdagavond.

PROGRAMMA
KOSTEN:

€185 o.b.v. meerpersoonskamer (max 3p, eigen sanitair)

€210 o.b.v. 2 persoonskamer (eigen sanitair)

€235 o.b.v een 1 persoonskamer (sanitair in de hal)

INCLUSIEF:
OVER ACROYOGA:

AcroYoga is een mengvorm van de kracht uit acrobatiek, de zachtheid uit Thai-massage en de inzichten uit yoga. AcroYoga is grensverleggend plezier, veel meer dan zweven op een tapijtje en kent twee varianten. De lunar variant heeft zachte en ontspannen bewegingen en richt zich op massage, strekken en ontspannen van het lichaam. De solar variant focust op het actieve van de acrobatiek. In deze vorm ben je bezig met balans en techniek, en komt een beetje kracht ook zeker aan bod.

Meer over AcroYoga, de lessen van Bart en zijn filosofie lees je op zijn website:

http://bendie-yoga.com/aanbod/acroyoga/

OVER BOERDERIJYOGA:

BoerderijYoga en B&B de Witte Raaf zijn gevestigd in Ravenswoud, op de grens van Friesland en Drenthe. De boerderij ligt middenin de natuur en is letterlijk omringd door diverse natuurgebieden. Het is hier ongelooflijk stil, terwijl je toch gemakkelijk de drukte opzoekt als je wilt.

Appelscha, Smilde, Groningen en Assen zijn gemakkelijk bereikbaar.

Het Drents Friese Wold, het Fochteloer Veen en de Compagnonsbossen liggen op wandel en fietsafstand.

Slapen in B&B de Witte Raaf betekent ontwaken in een adembenemend natuurgebied. Honderden kilometers wandel- en fietspaden. Eindeloze mountainbike routes en zelfs een kanoroute/ suproute direct voor de deur (lees oprijlaan)

De boerderij ligt verscholen in het groen en is vanaf de landweg bijna niet zichtbaar. Het uitzicht is fenomenaal! Elke kamer beschikt over een eigen terras, en de wilde tuin van 5000 m2 biedt voldoende gelegenheid om te ontspannen.

Foto’s van de boerderij en de omgeving vind je hier:

https://boerderijyoga.nl/bb-de-witte-raaf/bb-fotogalerij/

Dit weekend boeken

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.