Alles is Yoga 14-16 september 2018

ALLES IS YOGA | 14-16 september 2018 | €169,00

| Nog 2 plaatsen beschikbaar |

Van vrijdagnamiddag t/m zondagmiddag verblijf je in B&B de Witte Raaf waar je hartelijk wordt ontvangen door Yoga Instructrice en eigenaresse Mariel Slotman.

B&B de Witte Raaf is een onderdeel van BoerderijYoga. In de gezellige ontvangstruimte in de verbouwde boerderij kun je dit verwenweekend kosteloos koffie en thee drinken, ontbijt je 's ochtends en dineren we op zaterdagavond samen. Je slaapt in de boerderij op een kamer met openslaande deur naar je eigen terras.

De sfeervolle yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gemarkeerd door twee prachtige originele gebinten.

De boerderij ligt verscholen in het groen, op wandelafstand van het Fochtelooer Veen en de Compagnonsbossen. Maar fiets je liever, dan staat er kosteloos een fiets voor je klaar en kun je ontelbare kilometers maken door het prachtige Drents Friese Wold!

PROGRAMMA

Ontvangst op vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur.

De eerste ontspannende Hatha Yogales start om 20.00 uur en sluiten we rond 21.30 uur af met een fijne ontspanning. Je kunt aansluitend zo je bedje in rollen, of nog even nazitten met een lekker kopje thee.

Op zaterdagochtend staat er tussen 08.00 en 09.00 uur een ontbijt voor je klaar, en starten we om 10.00 uur met een fijne combinatie les van Hatha Yoga en Back Mitra Yoga.

Na de yogales heb je tot alle tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een heerlijke fietstocht te maken.

De avondmaaltijd regel je zelf. In Appelscha zijn verschillende leuke restaurantjes waar je alleen of met een groepje lekker kunt eten. In de avond is er van 09.30 tot 10.00 uur nog een ontspannende meditatie zodat je lekker sloom en ontspannen je bedje induikt.

Op zondagochtend staat er weer een ontbijt voor je klaar, en sluiten we het weekend met een Hatha Flowyogales. Na een afsluitend kopje thee is er rond 12.30 uur een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

Samengevat

Aankomst op vrijdag 14 september tussen 19.00 en 19.30 uur

Vertrek op zondag 16 september rond 12.30 uur

Groepsgrootte: minimaal 5 personen en maximaal 10 personen

Kosten:

€169,00 op basis van 2 of 3 personen per kamer

(1 persoonskamer op aanvraag, slechts enkele beschikbaar)

Inclusief:

* 2 x overnachting (incl. linnengoed)

* 2 x ontbijt

* 2x lunchpakket

* fiets voor het gehele weekend

* onbeperkt koffie/ thee

* alle yoga/ meditatielessen

* workshop

* toeristenbelasting

Exclusief:

* drankjes anders dan koffie/ thee en water

* avondmaaltijd

DIT WEEKEND BOEKEN

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.