SalsaDansen 30/8-1/9

SALSA DANS WEEKEND | 30 AUGUSTUS – 1 SEPTEMBER | VANAF € 225

banner_d864cafa.jpeg

Dit zinderende zomerweekend is een feestje voor iedereen die van Zuid-Amerikaanse muziek en dans houdt! Een weekend om je eens helemaal uit te leven, alle remmen los te gooien en volop te genieten. Je boekt het weekend alleen, met een vriendin, zus of je moeder, of met je partner. Geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginners of dansers die al een aardig pasje kunnen swingen.

Je komt aan op vrijdag 30 augustus op onze fijne boerderij midden in de natuur. We maken kennis met elkaar en vertrekken tegen 19.30 uur naar de dansschool in Oosterwolde. Daar staan Clarette en Leon ons op te wachten. Het swingen kan beginnen. Clarette en Leon geven al járen met heel veel passie dansles. Het plezier spat ervan af. Zij nemen je graag mee de dansvloer op en zorgen ervoor dat je in no -time de salsa, merenque, cumbia en samba danst!

Tussentijds en na afloop van het dansen is er gelegenheid om nog even wat te drinken in de dansschool. Daarna gaan we terug naar de boerderij, en mag je je bedje opzoeken, of nog even nagenieten met een frisje, wijntje of biertje in de huiskamer van de B&B.

Zaterdagochtend ontbijten we samen, en als je wilt kun je daarna meedoen aan een yogales, om de geplaagde spieren te verwennen en heerlijk te ontspannen. De middag heb je vrij en kun je gebruiken om lekker te wandelen in de Compagnonsbossen, het Fochteloer Veen of het Drents Friese Wold, of je terug te trekken met een fijn boek op een lekker plekje in de heerlijke tuin. Je kunt er ook op de fiets op uit trekken. Smilde en Appelscha zijn dichtbij, en het Drents Friese Wold heeft tientallen kilometers fietspaden. (Fiets is inbegrepen)

Om 18.00 uur eten we met elkaar in de boerderij. En dat kan natuurlijk niets anders zijn dan tapa’s. Er is zeker voor elk wat wils. Je kunt er een glaasje wijn of bier bij drinken als je dat lekker vindt.

Rond 20 uur vertrekken we wederom naar Oosterwolde, om de dansschool weer op te zoeken. We gaan verder waar we gebleven zijn. Vanavond gaat het dak er echt af! Je wist misschien niet dat je het in je had, maar aan het einde van de avond heb je het in ieder geval erg warm, heb je blozende wangen, een soepel lijf en dorst😉 En het belangrijkste, is de lach waarschijnlijk met geen stok meer van je gezicht te slaan.

We drinken met elkaar nog een gezellig drankje en vertrekken dan weer terug naar de boerderij.

Op zondagochtend serveren we het ontbijt iets later, zodat je rustig aan kunt doen, of een vroege ochtendwandeling kunt maken als je dat wilt.

Na het ontbijt is er tijd om nog even na te praten met een kopje koffie of thee, en daarna is het tijd om in te pakken, zodat je rond het middaguur vrolijk en ontspannen kunt vertrekken naar huis.

PROGRAMMA
INCLUSIEF:

DIRECT BOEKEN

KOSTEN

€225 o.b.v. meerpersoonskamer (max 3p, eigen sanitair)

€255 o.b.v. 2 persoonskamer (eigen sanitair)

€265 o.b.v een 1 persoonskamer (sanitair in de hal)

Het is ook mogelijk de dansworkshops los te boeken van het weekend, klik daarvoor hier

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.