Yin & Critical Alignment 17-19 mei 2019

YIN YOGA EN CRITICAL ALIGNMENT YOGA | 17-19 MEI 2019 | V.A. €210 P.P.

| nog 10 plaatsen beschikbaar |

Een weekend waarin het geluk van je rug de hoofdrol speelt! Tijdens dit yogaweekend verzorgt gastdocent Mathilde Holkamp vier yogalessen.

Mathilde is ondertussen een regelmatig terugkerende gastdocent op de yogaboerderij in Ravenswoud, waarvan de lessen steeds met groot enthousiasme ontvangen worden.

Mariel Slotman is je gastvrouw, en zij zal zorgen dat het je aan niets ontbreekt dit weekend en alles gereed is om optimaal te genieten van deze mini-vakantie. Daarnaast zorgt ze voor heerlijke vegetarische maaltijden.

PROGRAMMA

Mathilde heeft zich gespecialiseerd in yoga voor rug, nek en schouders. Tijdens dit weekend geeft ze twee lessen yin yoga en in twee lessen de basis van Critical Alignment Yoga.

Bij Critical Alignment Yoga (C.A.Y.) staat de wervelkolom centraal. We gebruiken tools (strip en rol) om de oppervlakkige, vaak stijve, bewegingsspieren te laten ontspannen. Vervolgens bouwen we in het tweede deel van de les kracht op, met hatha yoga, in de dieperliggende houdingsspieren.

Bij Yin yoga blijven we langer in de houding, 3-5 minuten. We gaan zo voorbij de spieren naar het bindweefsel. Bindweefsel bevindt zich in ons hele lichaam, bv rond spieren en gewrichten, en kan soms stijf en hard zijn. Met yin yoga, ‘ontdooi’ je het bindweefsel en voel je je weer flexibeler.

Alle lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring.

KOSTEN:

€210 o.b.v. meerpersoonskamer (max 3p, eigen sanitair)

€240 o.b.v. 2 persoonskamer (eigen sanitair)

€260 o.b.v een 1 persoonskamer (sanitair in de hal)

INCLUSIEF:

MEER OVER MATHILDE:

Mathilde heeft in 2008 een grote carriere-switch gemaakt toen ze haar drukke baan in het bedrijfsleven opgaf om haar hart te volgen. Ze sprak met zichzelf af alleen nog dingen te doen waar ze zelf blij van werd en die te delen met anderen. Ze volgde de vierjarige Hathayoga-opleiding waarbij anatomie en indicatie/contra-indicatie haar favoriete vakken waren. Na een proefles Critical Alignment Yoga (C.A.Y). in Amsterdam voelde ze direct dat dit de missing link was. Na haar Hathayoga-opleiding voltooide ze de bijscholing C.A.Y. en de therapie-opleiding bij Gert van Leeuwen. Inmiddels heeft ze ook de Yin Yogaopleiding bij Bivag afgerond en studeert ze Yin Yoga Medicine. Mathilde geeft C.A.Y., Yin Yoga, yogatherapie en workshops in Leidschendam/Voorburg en op locatie in Nederland en Griekenland.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.