Yin Restorative weekend 16-18 november 2018

YIN RESTORATIVE YIN WEEKEND | 16-18 NOVEMBER 2018 | €207,50

                                                 | nog 9 plaatsen beschikbaar |

Half april 2018 gaf Mathilde al een Yin Yoga weekend op de boerderij, dat zeer goed ontvangen werd door de deelnemers. In november komt Mathilde Holkamp opnieuw naar Ravenswoud. Deze keer voor een Yin Yoga/Restorative Yogaweekend. Een heerlijk moment om vlak voor de drukke decembermaand helemaal tot rust te komen.


Yin Yoga is een zachte en meditatieve vorm van yoga, vooral gericht op het versterken

en versoepelen van het bindweefsel. Het bevordert een diepe energiedoorstroming in de meridianen en brengt de geest tot rust. Op de klanken van rustige muziek worden de houdingen wat langer aangehouden. Je oefent aandachtig aanwezig te zijn en je open te

stellen voor wat zich van binnen voordoet en dit zonder oordeel te ´laten zijn´.

Restorative yoga, ook wel herstellende yoga, is ideaal in tijden waarin je lichamelijk en geestelijk wilt herstellen en opbouwen.

Wanneer je veel gegeven hebt, of dat nou fysiek is of mentaal, kan het vervolg zijn dat je
je verzwakt of uitgeput voelt en weinig contact hebt met je lichaam. Dit kan ook aan de
orde zijn als je herstellende bent van ziekte of een burn-out.

Door ontspanning te combineren met ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen stimuleer je de herstellende, vernieuwende capaciteit van het lichaam.
Door de zachte benadering en de fysieke ondersteuning in de houdingen, kun je diep ontspannen en bevind je je in een positie om energie te verkrijgen in plaats van te verliezen.
De aandacht gaat naar het ontladen van spanning, die soms diep in het lichaam huist, en het stimuleren van de bloedcirculatie. Als spanning loslaat krijgt ook het lymfestelsel
ruimte om afvalstoffen af te voeren.

PROGRAMMA

Ontvangst op vrijdagnamiddag tussen 19.00 en 19.30 uur.

De eerste ontspannende yogales wordt gegeven door Mariel en start om 20.00 uur. Je kunt aansluitend zo je bedje in rollen, of nog even nazitten met een lekker kopje thee.

Op zaterdagochtend staat er tussen 08.00 en 09.00 uur een ontbijt voor je klaar, en start Mathilde om 10.00 uur met haar eerste Yin Yogales

Na de yogales heb je tot 17.00 uur de tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een heerlijke fietstocht te maken.

Om 17.00 uur kun je deelnemen aan weer een yogales van Mathilde die rond 18.45 uur afgesloten wordt.

Rond 19.00 uur klingelt de bel en kun je aanschuiven voor een heerlijke (vegetarische) maaltijd, vergezeld van een kopje thee, sapje, water of een lekker glaasje wijn.

De avond kun je gebruiken om je terug te trekken op je kamer, te relaxen in de yogaruimte, of gezellig samen na te praten in de ontvangstruimte.

Op zondagochtend staat er weer een ontbijt voor je klaar, en sluiten we het weekend af met een laatste yogales om 10.00 uur gegeven door Mathilde. Na een afsluitend kopje thee is er rond 12.30 uur een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

SAMENGENGVAT
INCLUSIEF:
EXCLUSIEF:
OVER MATHILDE

Mathilde Holkamp heeft in 2008 een grote carriere-switch gemaakt toen ze haar drukke baan in het bedrijfsleven opgaf om haar hart te volgen. Ze sprak met zichzelf af alleen nog dingen te doen waar ze zelf blij van werd en die te delen met anderen. Ze volgde de vierjarige Hathayoga-opleiding waarbij anatomie en indicatie/contra-indicatie haar favoriete vakken waren. Na een proefles Critical Alignment Yoga (C.A.Y). in Amsterdam voelde ze direct dat dit de missing link was. Na haar Hathayoga-opleiding voltooide ze de bijscholing C.A.Y. en de therapie-opleiding bij Gert van Leeuwen. Inmiddels heeft ze ook de Yin Yogaopleiding bij Bivag afgerond en studeert ze Yin Yoga Medicine. Mathilde geeft C.A.Y., Yin Yoga, yogatherapie en workshops in Leidschendam/Voorburg en op locatie in Nederland en Griekenland.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.