Yin-Yoga weekend 13-15 april 2018

Yin-Yoga Weekend | 13-15 april 2018 | €192,50

| Nog 0 plaatsen beschikbaar |

Op vrijdagmiddag tussen 17.00 en 17.30 uur heet yoga docente Mathilde Holkamp je hartelijk welkom in de prachtig gelegen boerderij en B&B de Witte Raaf!

B&B de Witte Raaf is een onderdeel van BoerderijYoga. In de gezellige ontvangstruimte in de verbouwde boerderij kun je dit verwenweekend kosteloos koffie en thee drinken, ontbijt je 's ochtends en dineren we op vrijdag samen meet een eenvoudige doch voedzame maaltijdsoep. Je slaapt in de boerderij op een kamer met openslaande deur naar je eigen terras.

De sfeervolle yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gemarkeerd door twee prachtige originele gebinten.

De boerderij ligt verscholen in het groen, op wandelafstand van het Fochtelooer Veen en de Compagnonsbossen. Maar fiets je liever, dan staat er kosteloos een fiets voor je klaar en kun je ontelbare kilometers maken door het prachtige Drents Friese Wold!

Programma

Ontvangst op vrijdagnamiddag tussen 17.00 en 17.30 uur.

Om 18.00 uur maken we kennis met elkaar onder het genot van een maaltijdsoep.

De eerste ontspannende yin yogales start om 20.00 uur en sluiten we af met een fijne meditatie. De eerste Yin Yogales start om 20.00 uur. Yin Yoga is een zachte en meditatieve vorm van yoga, vooral gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel. Het bevordert een diepe energiedoorstroming in de meridianen en brengt de geest tot rust. Tijdens de klanken van rustige muziek worden de houdingen wat langer aangehouden. Je oefent aandachtig aanwezig te zijn en je open te stellen voor wat zich van binnen voordoet en dit zonder oordeel te ´laten zijn´.

Je kunt aansluitend zo je bedje in rollen, of nog even nazitten met een lekker kopje thee.

Op zaterdagochtend staat er tussen 08.00 en 09.00 uur een ontbijt voor je klaar, en starten we om 10.00 uur met een korte meditatie en de tweede Yin Yogales. Na de yogales heb je tot 16.00 uur de tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een heerlijke fietstocht te maken.

Om 16.00 uur start de derde Yin Yogales die rond 17.30 uur afgesloten wordt. 

Je hebt dan de hele avond voor jezelf om lekker iets te eten in het lintdorpje Appelscha, om je vervolgens terug te trekken op je kamer, te relaxen in de yogaruimte, of gezellig samen te kletsen in de ontvangstruimte.

Op zondagochtend staat er weer een ontbijt voor je klaar, en sluiten we het weekend met een meditatie en Yin Yogales om 10.00 uur. Na een afsluitend kopje thee is er rond 12.30 uur een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

Samengevat

Aankomst op vrijdag 13 april tussen 17.00 en 17.30 uur

Vertrek op zondag 8 april rond 12.30 uur

Groepsgrootte: minimaal 5 personen en maximaal 10 personen

Kosten:

€192,50 op basis van 2 of 3 personen per kamer

(1 persoonskamer op aanvraag, slechts enkele beschikbaar)

Inclusief:

* 2 x overnachting (incl. linnengoed)

* 2 x ontbijt

* 2x lunchpakket

* 1x diner

* fiets voor de het gehele weekend

* onbeperkt koffie/ thee

* alle yoga/ meditatielessen

* toeristenbelasting

Exclusief:

* drankjes anders dan koffie/ thee en water

De Docent

Mathilde heeft in 2008 een grote carriere-switch gemaakt toen ze haar drukke baan in het bedrijfsleven opgaf om haar hart te volgen. Ze sprak met zichzelf af alleen nog dingen te doen waar ze zelf blij van werd en die te delen met anderen. Ze volgde de vierjarige Hathayoga-opleiding waarbij anatomie en indicatie/contra-indicatie haar favoriete vakken waren. Na een proefles C.A.Y. in Amsterdam voelde ze direct dat dit de missing link was. Na haar Hathayoga-opleiding volgde ze de bijscholing C.A.Y. en de therapie-opleiding bij Gert van Leeuwen. Inmiddels heeft ze ook de Yin Yogaopleiding bij Bivag afgerond en studeert ze Yin Yoga Medicine. Mathilde geeft C.A.Y., Yin Yoga, yogatherapie en workshops in Leidschendam en op locatie in nederlanden Griekenland.

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.