Yoga , groene smoothies en rauwe chocolade 12-14 april 2019

GROENE SMOOTHIES EN RAUWE CHOCOLADE | 12-14 APRIL 2019 | €197,50

| Nog 5 plaatsen beschikbaar |

Van vrijdagavond t/m zondagmiddag verblijf je in het groene en gezellige B&B de Witte Raaf. De B&B is gevestigd in de yogaboerderij en is bereikbaar via een oprijlaan, die je herkent aan de lantaarnpaal met het gebreide jasje..;-) De tuin van 5000 vierkante meter staat geheel tot je beschikking en staat garant voor heerlijke ontspan-momentjes bij de vijver of op het privé-terras voor je kamer.

B&B de Witte Raaf is een onderdeel van BoerderijYoga. In de gezellige ontvangstruimte in de verbouwde boerderij kun je dit verwenweekend kosteloos koffie en thee drinken, wordt er ’s ochtends een lekker ontbijt geserveerd en kun je ’s avonds nog fijn met een boekje nagenieten van je dag. De sfeervolle yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gemarkeerd door twee originele gebinten.

De boerderij ligt verscholen in het groen, op wandelafstand van het Fochtelooer Veen en de Compagnonsbossen. Maar fiets je liever, dan staat er kosteloos een fiets voor je klaar en kun je ontelbare kilometers maken door het prachtige Drents Friese Wold!

PROGRAMMA

Ontvangst op vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur.

De eerste ontspannende Hatha Yogales start om 20.00 uur en sluiten we rond 21.30 uur af met een fijne ontspanning. Je kunt aansluitend zo je bedje in rollen, of nog even nazitten in de huiskamer met een lekker kopje thee.

Op zaterdagochtend staat er tussen 08.00 en 09.00 uur een ontbijt voor je klaar, en starten we om 10.00 uur met een fijne detox-yoga les.

Na de yogales heb je tot alle tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een mooie fietstocht te maken.

(Tip: de route naar Veenhuizen is fantatisch en Veenhuizen zelf meer dan de moeite waard. Een week voor het weekend ontvang je een mailing met de laatste informatie en meer tips)

Om 16.30 uur starten we met een workshop rauwe chocolaatjes en groene smoothies maken! Nadat we van hele simpele en pure ingrediënten in een handomdraai de lekkerste chocolaatjes hebben gemaakt laten we ze opstijven in de vriezer en gaan we verrassend lekkere groene smoothies maken. Let wel, je maakt alles zelf, in kleine groepjes en krijgt volop in de gelegenheid om te proeven en te experimenteren. De workshop staat bol van de tips en trics zodat je ook thuis voor jezelf, familie en vrienden in een handomdraai gezonde groene smoothies en heerlijke chocolaatjes kunt maken!

Na de workshop kun je gaan eten in het nabijgelegen Appelscha, of in een van de omliggende dorpen. De week voor het weekend ontvang je diverse tips met o.a. verschillende restaurantjes.

Op zondagochtend staat er weer een ontbijt voor je klaar, en sluiten we het weekend met een Hatha Flowyogales. Na een afsluitend kopje thee is er rond 12.30 uur een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

SAMENGEVAT
KOSTEN:
INCLUSIEF:
EXCLUSIEF:

DIT WEEKEND BOEKEN

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.