Yoga & Mindfulness 30 november -2 december 2018

YOGA & MINDFULNESS 30 november - 2 december 2018

YOGA & MINDFULNESS | 30 november - 2 december 2018 | €207,50

| Nog 3 plaatsen beschikbaar |

|Van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag verblijf je in B&B de Witte Raaf waar je hartelijk wordt ontvangen door Mindfulness trainer Brenda Lelie en Yoga Instructrice en eigenaresse Mariel Slotman.

B&B de Witte Raaf is een onderdeel van BoerderijYoga. In de gezellige verbouwde boerderij kun je dit verwenweekend heerlijke yoga combineren met mindfulness, een gouden combinatie! 

De sfeervolle yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gemarkeerd door twee prachtige originele gebinten.

De boerderij ligt verscholen in het groen, op wandelafstand van het Fochtelooer Veen en de Compagnonsbossen. Maar fiets je liever, dan staat er kosteloos een fiets voor je klaar en kun je ontelbare kilometers maken door het prachtige Drents Friese Wold!

PROGRAMMA

Ontvangst op vrijdagnamiddag tussen 17.00 en 17.30 uur.

Om 18.00 uur maken we kennis met elkaar onder het genot van een maaltijdsoep.

De eerste ontspannende yogales start om 20.00 uur en sluiten we af met een fijne meditatie. Je kunt aansluitend zo je bedje in rollen, of nog even nazitten met een lekker kopje thee.

Op zaterdagochtend staat er tussen 08.00 en 09.00 uur een ontbijt voor je klaar, en starten we om 10.00 uur met een fijne Hatha Yogales.

Na de yogales heb je tot 17.00 uur de tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een heerlijke fietstocht te maken.

Om 17.00 uur kun je deelnemen aan een Mindfulness sessie die rond 18.45 uur afgesloten wordt.

Rond 19.00 uur klingelt de bel en kun je aanschuiven voor een heerlijke (vegetarische) maaltijd, vergezeld van een kopje thee, sapje, water of een lekker glaasje wijn.

De avond kun je gebruiken om je terug te trekken op je kamer, te relaxen in de yogaruimte, of gezellig samen na te praten in de ontvangstruimte.

Op zondagochtend staat er weer een ontbijt voor je klaar, en sluiten we het weekend met een yogales en meditatie. Na een afsluitend kopje thee is er rond 12.30 uur een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

SAMENGEVAT

Aankomst op vrijdag 30 novemberl tussen 17.00 en 17.30 uur

Vertrek op zondag 2 december rond 12.30 uur

Groepsgrootte: minimaal 5 personen en maximaal 10 personen

Kosten:

€207,50 op basis van 2 of 3 personen per kamer

(1 persoonskamer op aanvraag, slechts enkele beschikbaar)

INCLUSIEF:

* 2 x overnachting (incl. linnengoed)

* 2 x ontbijt

* 2x lunchpakket

* 2x diner

* fiets voor de het gehele weekend

* onbeperkt koffie/ thee

* bij de avondmaaltijd op zaterdag wijn/ sap

* alle yoga/ meditatielessen

* toeristenbelasting

EXCLUSIEF:

* drankjes anders dan koffie/ thee en water buiten de avondmaaltijd op zaterdag

DIT WEEKEND BOEKEN

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.