Yoga, Groene Smoothies en Rauwe chocolade 15-17 juni 2018


Groene smoothies en rauwe chocolade | 15-17 juni 2017 | €181,50

| Nog 1 plaats beschikbaar |

Van vrijdagavond t/m zondagmiddag verblijf je in het groene en gezellige B&B de Witte Raaf. Het B&B is gevestigd in de yogaboerderij en is alleen bereikbaar via een ellelange oprijlaan. De tuin van 5000 vierkante meter staat geheel tot je beschikking en staat garant voor heerlijke ontspan-momentjes bij de vijver of op het privé-terras voor je kamer.

B&B de Witte Raaf is een onderdeel van BoerderijYoga. In de gezellige ontvangstruimte in de verbouwde boerderij kun je dit verwenweekend kosteloos koffie en thee drinken, wordt er ’s ochtends een lekker ontbijt geserveerd en kun je ’s avonds nog even heerlijk met een boekje nagenieten van je dag. De sfeervolle yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gemarkeerd door twee prachtige originele gebinten.

De boerderij ligt verscholen in het groen, op wandelafstand van het Fochtelooer Veen en de Compagnonsbossen. Maar fiets je liever, dan staat er kosteloos een fiets voor je klaar en kun je ontelbare kilometers maken door het prachtige Drents Friese Wold!

PROGRAMMA

Ontvangst op vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur.

De eerste ontspannende Hatha Yogales start om 20.00 uur en sluiten we rond 21.30 uur af met een fijne ontspanning. Je kunt aansluitend zo je bedje in rollen, of nog even nazitten met een lekker kopje thee.

Op zaterdagochtend staat er tussen 08.00 en 09.00 uur een ontbijt voor je klaar, en starten we om 10.00 uur met een fijne detox-yoga les.

Na de yogales heb je tot alle tijd om met een boekje weg te kruipen, uren te wandelen, het nabijgelegen dorpje Appelscha te verkennen, of een heerlijke fietstocht te maken.

Om 16.30 uur starten we met een workshop rauwe chocolaatjes en groene smoothies maken! Nadat we van hele simpele en pure ingrediënten in een handomdraai de lekkerste chocolaatjes hebben gemaakt laten we ze opstijven in de vriezer en gaan we verrassend lekkere groene smoothies maken. Let wel, je maakt alles zelf, in kleine groepjes en krijgt volop in de gelegenheid om te proeven en te experimenteren. De workshop staat bol van de tips en trics zodat je ook thuis voor jezelf, familie en vrienden in een handomdraai gezonde groene smoothies en heerlijke chocolaatjes kunt maken!

Op zondagochtend staat er weer een ontbijt voor je klaar, en sluiten we het weekend met een Hatha Flowyogales. Na een afsluitend kopje thee is er rond 12.30 uur een einde gekomen aan dit heerlijke weekend en kun je geheel ontspannen en opgeladen nog heel lang nagenieten van een bijzondere beleving.

Samengevat

Aankomst op vrijdag 15 juni tussen 19.00 en 19.30 uur

Vertrek op zondag 17 juni rond 12.30 uur

Groepsgrootte: minimaal 5 personen en maximaal 10 personen

Kosten:

€181,50 op basis van 2 of 3 personen per kamer

(1 persoonskamer op aanvraag, slechts enkele beschikbaar)

Inclusief:

* 2 x overnachting (incl. linnengoed)

* 2 x ontbijt

* 2x lunchpakket

* fiets voor het gehele weekend

* onbeperkt koffie/ thee

* alle yogalessen

* 2 uur durende workshop

* toeristenbelasting

Exclusief:

* drankjes anders dan koffie/ thee en water

* avondmaaltijd

DIT WEEKENDBOEKEN

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.