Yoga-Kampeer weekend

261018c839fc5d0bc843d329829047e1.jpg

Yoga-kampeer weekend met wildpluk wandeling.

                                         23-25 juli en 20-22 augustus 2021 | €138,- p.p.

                                                | 23-25 juli : nog 5 plekken vrij |

                                                | 20-22 aug.: nog 2 plekken vrij |

Het was even zoeken, maar ik denk dat ik met dit bijzondere arrangement een heerlijk yoga-weekend heb samengesteld dat onder alle omstandigheden doorgang kan vinden. (Als je tenminste voor nood je regenpak meeneemt😉)

Een weekend waarbij verbinding centraal staat. Je verbinden met de natuur, met je medekampeerders als je wilt, maar bovenal met jezelf.

Je verblijft van vrijdag tot zondag op onze mini-natuurcamping, een charmant kampeerveldje tussen de bomen met plek voor 7 tentjes. Als je op vrijdag aankomt zoek je eerst een fijn plekje voor je tentje en voor jezelf. De vrijdagavond vul je naar eigen behoefte in. Met een boek voor je tent, uitgebreid camping-koken of ga voor mooie gesprekken om het kampvuur.

Je leest HIER meer over de camping.

Je wordt ‘s ochtends gewekt door de vogels en kunt in alle rust je dag starten. Draai je nog eens lekker om en geniet van de geluiden van de stilte, maak een vroege ochtendwandeling door de Compagnonsbossen tegenover de boerderij, of lummel zo maar een beetje lekker om. (Lummel-tijd = hersteltijd😉)

Om 10.30 uur kun je meedoen aan een yogales in de boerderijtuin. De les wordt gegeven wordt door yoga docente Mathilde Holkamp. (Je vindt meer informatie over Mathilde onderaan de pagina.)

Daarna is er weer voldoende vrije tijd om je eigen plan te trekken. Misschien heb je wel zin in een suptocht. Reserveer een supplank en verdwijn in de stilte op het water tegenover de boerderij. Je kunt bijvoorbeeld een prachtige tocht van 4,5 km maken door de verlaten Compagnonsbossen.

Om 15 uur gaan we op pad voor een interessante en heerlijke wildplukwandeling. In de ongeveer 2 uur durende wandeling verkennen we de omgeving en leer je verschillende wilde eetbare planten herkennen en gebruiken. En het állerleukste: je leert er meteen mee koken! Je kunt ’s avonds voor je tentje samen met anderen, of lekker in je uppie, gaan koken met de wildpluk. Je ontvangt na je boeking alvast een lijst met verdere benodigdheden. Zo kun je thuis alvast enkele inkopen doen.

Na je zelf gekookte dineetje in de buitenlucht kun je het kampvuur nog eens opstoken om met een kopje thee of een lekker glas wijn de dag nog eens door te nemen.

Op zondagochtend is er opnieuw alle tijd om rustig wakker te worden en de dag op jouw favoriete manier te starten. Om 10.30 uur komt Mathilde weer een fijne buiten-yogales geven, ook weer in de boerderijtuin. (Of yogawandeling bij minder mooi weer)

Daarna maak je je klaar voor de terugreis. Maar voordat je die aanvaardt kun je bij de fantastische pluktuin van Nina in Ravenswoud een prachtig boeket bloemen plukken. Nina’s pluktuin is ongeveer 1000m2 meter groot en ze kweekt er met passie slowflowers: de bloemen worden zonder gif en kunstmest gekweekt, met respect voor de natuur en in de volle grond.

En heb je nu nog steeds geen zin om naar huis te gaan? Dan boek je toch gewoon een nachtje bij?!

FV.jpg

SAMENGEVAT:
 • Aankomst op vrijdag vanaf 15 uur
 • Yoga op zaterdag én op zondagochtend
 • Wildpluk wandeling op zaterdagmiddag
 • Zelfgemaakt wildplukdiner op zaterdag
 • Vertrek op zondag rond 13.30 uur
 • Bloemen plukken in Nina’s pluktuin op de terugweg

Kosten: €138,- p.p.

INCLUSIEF
 • 2 x overnachting op de mini-natuurcamping in je eigen tent
 • Wildplukwandeling-route mét recepten om s avonds zelf te koken
 • 2 buiten yogalessen of evt. yogawandelingen bij minder weer
 • Zelfgeplukt boeket slowflowers
 • Toeristenbelasting

Klik hier om je aan te melden voor dit heerlijke weekend

betsy_en_brutus_-_2_72dd7364.jpg

Over Mathilde:

Mathilde Holkamp heeft zich o.a. gespecialiseerd in CAY, (Critical Alignment Yoga) en had jarenlang een eigen yogastudio in Leidschendam. In 2020 koos ze voor wonen in de natuur en verliet ze Leidschendam om zich in Ravenswoud te vestigen. Naast CAY geeft ze ook YinYoga en Restorative yoga.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.