Yogaweekend Balans, workshop voetreflexmassage 14-16 juni 2019

YOGA EN EEN WORKSHOP VOETREFLEXMASSAGE
| 14-16 JUNI 2019 | VANAF €212 P.P. |

| Nog 9 plaatsen beschikbaar |

Dit weekend geniet je van 3 heerlijke yogalessen én neem je deel aan een workshop voetreflexmassage!

Drie verschillende yogalessen die geschikt zijn voor de beginnende en de gevorderde yogi(ni): de eerste les op vrijdagavond, de tweede en derde les op zaterdag- en op zondagochtend. De lessen worden gegeven door Mariel Slotman. Sinds 2011 geeft ze yoga. Dat deed ze tot 2017 op Vlieland en nu dus in de verbouwde boerderij op de grens van Friesland en Drenthe.

Op zaterdagmiddag verzorgt Ankelien een interessante workshop voetreflexmassage waarbij je de massage een keer geeft, en een keer ontvangt. Ankelien is in 1998 haar eigen voetreflexpraktijk gestart in Delft. Toen ze 2008 naar Vlieland verhuisde heeft ze de praktijk op het Waddeneiland voortgezet. Daar heb ik meerdere keren met haar samengewerkt. Het is heerlijk om de samenwerking ook in Ravenswoud weer op te kunnen pakken.

Het weekend staat in het teken van ontspanning en verwend worden. Hieronder lees je wat het yogaweekend precies inhoudt:

PROGRAMMA
KOSTEN

€212 o.b.v. meerpersoonskamer (max 3p, eigen sanitair)

€232 o.b.v. 2 persoonskamer (eigen sanitair)

€262 o.b.v een 1 persoonskamer (sanitair in de hal)

INCLUSIEF

De yogaboerderij ligt middenin de natuur. Om precies te zijn, tussen 3 natuurgebieden in:

Het Drents Friesche Wold, Het Fochteloer Veen en de Compagnonsbossen

Tijdens je verblijf staat er een fiets tot je beschikking. Je kunt prachtige fietstochten maken, of genieten van lange wandelingen. Vanuit de boerderij stap je zo het bos in. Hoe lang je de wandeling ook maakt, je komt er zelden iemand tegen.

De boerderij zelf is omgeven door een riante tuin en je kijkt uit over weilanden aan de ene kant, en de Compagnonsbossen aan de andere kant. Er is een royaal terras, en met mooi weer kun je er heerlijk buiten zijn.

Maar ook als de weergoden je niet gunstig gezind zijn is het heerlijk in de boerderij. De huiskamer heeft een gezellige en comfortabele zithoek, waar je kunt genieten van de ondergaande zon. Je wordt verwend met heerlijke ontbijtjes en een smakelijke vegetarische maaltijd op zaterdag. Koffie en thee kun je gratis zetten. En als je na een lange avondwandeling de dag af wilt sluiten met een glaasje wijn, is dat ook mogelijk.

De kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Geen enkele kamer is hetzelfde.

Kortom, dit weekend brengt je weer helemaal terug bij jezelf. Laat de zomer nu maar komen!

Dit weekend direct boeken

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier
Website laten maken door Modual.